Ron Howard a refăcut aproape tot filmul cu Han Solo. Bugetul de producţie s-a dublat

de Cristina Grigore în 1 Nov 2017
Se pare că Phil Lord şi Christopher Miller (The Lego Movie) au avut în plan un cu totul alt film despre popularul personaj Star Wars

În urmă cu doar câteva săptămâni a fost dezvăluit numele filmului ce îl va avea în centru pe şarmantul contrabandist spaţial (devenit ajutor al Rezistenţei) – Solo: A Star Wars Story. Imediat după, au început să apară zvonuri legate de multele scene din film ce au trebuit  refăcute, fapt explicabil în contextul în care cei de la Lucasfilm şi Disney au considerat necesară – în vară – înlocuirea regizorilor Phil Lord şi Christopher Miller (The Lego Movie).

Însă, conform unui podcast al SWNN and The Resistance Broadcast (ce publică noutăţi legate de filmele Star Wars), noul regizor, Ron Howard (The Da Vinci Code) a refăcut aproape 80% din film, ceea ce aproape că a dublat şi bugetul de producţie al filmului. Este cunoscut faptul că, atunci când au părăsit echipa de realizatori, Miller şi Lord erau gata de post-producţie cu filmul despre Han Solo, ceea ce înseamnă că Howard a schimbat complet unghiul de abordare şi tonul peliculei.

Fanii se întreabă acum cât de bun va fi filmul - daca a trebuit refăcut într-un timp atât de scurt - şi care mai sunt şansele acestuia de a-şi recupera bugetul total de producţie (ţinând cont că pentru Rogue One acesta a ajuns la aproximativ 250 de milioane de dolari).

Solo: A Star Wars Story, cu Alden Ehrenreich în rol principal, se va lansa pe 25 mai 2018 şi are nevoie să devină urgent un hit la boxoffice.

Exploreaza subiecte similare:

Solo: A Star Wars Story, Phil Lord, Christopher Miller, The Lego Movie, Ron Howard, Alden Ehrenreich, The Da Vinci Code

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells