Rolul lui Thor i-ar putea reveni unei actriţe în viitoarele filme Marvel

de Cristina Grigore în 20 Oct 2017
Explicaţia vine de la preşedintele Marvel, Kevin Feige

Într-un interviu de promovare a filmului Thor: Ragnarok, preşedintele Marvel, Kevin Feige, a spus celor de la Fandango.com că personajul Thor ar putea fi interpretat de o femeie în viitoarele pelicule ale francizei.

„Ne întoarcem mereu la benzile desenate pentru idei noi… uneori preluăm subiecte clare, ca povestea din ‚Civil War’ sau doar pasaje ale unei istorii, ori personaje, ca în cazul lui ‚Planet Hulk’". Așa că orice s-a întâmplat în benzile desenate, chiar introducerea unei femei drept Thor, devin potențiale idei din care se pot naște noi filme”, a explicat producătorul. 

Trecerea de la un personaj masculin la unul feminin în cazul Zeului Tunet a apărut odată cu volumul de benzi desenate Thor lansat în 2014, în care o femeie (care s-a dovedit a fi Jane Foster) a îmbrăcat costumul supereroului şi a preluat arma pe care el nu o mai putea mânui, ciocanul Mjolnir.

Ideea că rolul lui Thor i-ar putea reveni, pe viitor, unei actriţe, a fost întărită şi de starul lui Ragnarok, Karl Urban. Dacă interpreta lui Foster, Natalie Portman, nu va reveni în universul Marvel, cea care ar putea ridica ciocanul lui Thor ar putea fi chiar actriţa Tessa Thompson, aclamată pentru rolul lui Valkyrie din Ragnarok.

Pe de altă parte, şi Chris Hemsworth a dat un indiciu că lucrurile se vor schimba după Avengers: Infinity War, iar personajul său ar putea mânui o altă armă – indestructibilul topor de luptă Jarnbjorn.

Exploreaza subiecte similare:

Thor: Ragnarok, Kevin Feige, Karl Urban, Natalie Portman, Tessa Thompson, Chris Hemsworth

Alte știri din cinema

Coco, emoţionant până la lacrimi

Animaţia Pixar, ce se lansează astăzi în cinematografele noastre, este o aventură vibrantă, amuzantă, despre familie, unitate şi înţelegere

Comedia Mame bune şi nebune 2, o nouă perspectiva asupra Crăciunului

„Intenţia este aceea de a dărâma o parte din normele prin care ne torturăm spunându-ne că nu suntem mame suficient de bune”, spune producătoarea filmului

Policierul Les Petits Meurtres d’Agatha Christie, la TV5Monde

Noua serie va avea patru episoade și va fi difuzată în fiecare vineri, de la ora 22:00

S-a stins vulcanul Stela Popescu

A devenit o prezenţă indispensabilă în serile de voie-bună pe care ni le dăruia săptămânal televiziunea, strecurate abil şi curajos prin potopul de emisiuni „pe linie”, la începutul anilor 1970

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells