Rolul din Captain Marvel a făcut-o mai puternică pe Brie Larson

de Cristina Grigore în 15 Iun 2018
Actriţa a vorbit despre experienţa ei în pelicula Marvel şi despre mizele partiturii sale

Într-un interviu acordat Variety.com, actrița Brie Larson a vorbit despre experiența ei în rolul lui Captain Marvel.

„Trebuie să spun că, lucrând la acest film, am descoperit că sunt mai puternică decât credeam. Să faci un film de o asemenea avengură, la care filmările durează atât de mult şi care este atât de solicitant m-a întărit şi m-a făcut să am şi mai mare încredere în mine.

Larson a dezvăluit cum se raportează la aşteptările fanilor în ceea ce priveşte personajul pe care îl interpretează: „Mare parte din viaţa mea din ultima vreme pare că e ceva ce i se întâmplă altcuiva. Cred că intervine aici un fel de mecanism de autoapărare. Este însă mai bine să mă văd eu aşa cum sunt, decât să devin figura pe care lumea exterioară şi-o imaginează”.

Actriţa a subliniat şi însemnătatea reprezentării feminine în industria cinematografică, întărită prin astfel de partituri centrale rezervate femeilor: „Nu am un lucru anume în minte când mă apuc de un proiect. Însă acesta m-a învăţat multe despre propria-mi persoană şi m-a inspirat. Eu sper că va avea acelaşi efect şi asupra publicului… Se oferă astfel mai multă putere femeilor. Vreau să mă asigur că există deschidere în acest sens în poziţiile cheie ale industriei şi că tot mai mulţi oameni înţeleg necesitatea acestui demers”.

Captain Marvel, cu Larson în rol titular, va avea acţiunea plasată în anii ’90. Distribuţia îi include pe Jude Law, Ben Mendelsohn, Annette Bening şi Gemma Chan. Regizorii filmului sunt Anna Boden şi Ryan Fleck. Filmul se lansează în cinematografele noastre pe 8 martie 2019.

Personajul lui Larson va avea un rol cheie în următoarele aventuri ale Răzbunătorilor. Potrivit Deadline.com, într-un eveniment desfăşurat în cadrul CineEurope din Barcelona, imaginile prezentate din Captain Marvel şi Avengers 4 au dezvăluit o schimbare totală în Universul Cinematografic Marvel, după intenţia producătorilor de a aduce în faţa publicului ceva „ce n-au mai văzut până acum”.

Exploreaza subiecte similare:

Brie Larson, Captain Marvel, Jude Law, Ben Mendelsohn, Annette Bening, Gemma Chan, Anna Boden, Ryan Fleck

Alte știri din cinema

Premierele săptămânii 16-22 noiembrie 2018

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta pe marile ecrane!

Creed II, pumni și puzzle emoțional

Creed II are premiera în România pe 23 noiembrie

Ghostbusters 3 este încă în cărţi, susţine Dan Aykroyd

Dintre vântorii de fantome originali, Aykroyd este cel mai dedicat relansării “universului Ghostbusters”

Hugh Jackson nu a ştiut că „the wolverine” este un animal adevărat înainte de X-Men

Starul a dezvăluit un moment jenant din pregătirea pentru rolul definitoriu al carierei sale

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells