„Roboții nu vor lua joburile românilor care pleacă în afară”, e concluzia dezbaterii de luni, de la „Show de Seară cu Viorel Dragu”. Iată de ce

de Cinemagia în 20 Nov 2017
Show de seară cu Viorel Dragu poate fi urmărit în fiecare luni, de la ora 20:00

În noul episod din Show de Seară cu Viorel Dragu, ce poate fi urmărit luni, 20 noiembrie, de la ora 20.00, în exclusivitate pe Comedy Central, gazda emisiunii tratează și subiectul inteligenței artificiale. În ajutor îi sare corespondentul Toma Alexandru, care dă culoare locală acestui subiect: „Ce pot să spun sigur e că roboții nu vor lua joburile românilor care pleacă în afară. Italienii și spaniolii de vârsta a treia nu se simt confortabil fiind șterși la fund de o mână metalică rece. Plus că au și roboții mândria lor (...) Sunt însă joburi în România pe care s-ar putea să le pierdem. Spre exemplu, roboții sunt ideali pentru jobul de politician, pentru că ei nu au simțuri. Sunt nesimțiți, cum s-ar zice”.

Pe de altă parte, doar fericirea soției contează pentru cunoscutul comediant Cătălin Bordea și nimic altceva, a declarat el în al treilea episod din cel de-al doilea sezon al emisiunii Show de Seară cu Viorel Dragu, ce poate fi urmărit luni, 20 noiembrie. „Sunt un bărbat sub papuc fericit. Nu-mi place să iau decizii, las totul pe mâna ei. Îi fac și surprize când îmi cere. Ultima surpriză a fost că mi-a cerut un lănțișor de aur și i l-am dat. Dar le joacă foarte bine, nevastă-mea la jucat surpriza e fantastică”, dezvăluie Cătălin Bordea rețeta mariajului său reușit.

În schimb, la capitolul viață socială, vedeta stă ceva mai prost: „Sunt convins că prietenii voștri nu vă suportă”, observă Viorel, la care Bordea îi dă replica: „Care prieteni?!” Noroc că gazda show-ului elucidează problema: „Ca să ai prieteni, cheia în viață este să te plângi. În momentul în care faci asta, vin oamenii efectiv ca la foc. Fiindcă vor să audă că și altcineva are o viață nașpa și de aici se încarcă. Dacă îi spui ceva de nașpa cuiva, vezi așa, cum i se luminează ochii”, subliniază Viorel Dragu că absența fericirii garantează că vei avea o grămadă de prieteni. Împreună, cei doi comedianți găsesc soluția problemei – Bordea nu deține o bormașină și își va face noi amici explicându-le cât de îndurerat este de această lipsă.

Show de seară cu Viorel Dragu poate fi urmărit în fiecare luni, de la ora 20:00, în exclusivitate la Comedy Central. La începutul fiecărei săptămâni, se va difuza un nou episod, urmat de reluarea celui anterior.  

O emisiune 100% autohtonă

Show de seară cu Viorel Dragu a revenit luni, 6 noiembrie, cu cel de-al doilea sezon al său, care va avea șapte episoade și unul special de Crăciun. Echipa de scenariști și corespondenți care apar în emisiune este formată în continuare din Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru și Cristi Popesco, doar că acum promit să fie "mai amuzanți, mai actuali și, în primul rând, mai bine plătiți".

Printre invitați se vor număra vedete din muzică, showbiz și media. Aceasta este prima emisiune 100% autohtonă de satiră realizată și difuzată de Comedy Central în România.

 

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells