Robin Williams - în comedia trăsnită Wedding Banned

de Răzvan Boboc în 29 Aug 2009
Robin Williams - în comedia trăsnită Wedding Banned

Robin Williams va interpreta în comedia Wedding Banned rolul unui tată care îşi răpeşte fiica, în ziua nunţii, pentru a o împiedica să facă o... greşeală, anunţă Variety. Filmul va fi produs de Touchstone Pictures.

Cei doi părinţi, care au divorţat de mai mulţi ani, încearcă să îşi refacă relaţia o dată cu obstacolele pe care le depăşesc în timpul răpirii fiicei lor.

Zilele trecute, presa britanică a scris că Williams a primit oferta de a juca rolul lui Susan Boyle, concurenta care a făcut senzaţie la concursul Britain's Got Talent, într-un film biografic.

Nu ar fi prima dată când Williams ar interpreta un rol cu... fustă. În 1993, el a făcut senzaţie cu rolul din Mrs. Doubtfire în care a apărut deghizat într-o respectabilă şi fermecatoare doamnă în vârstă.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
FarkaS pe 29 august 2009 09:25
Ca actor de comedie, omul asta e genial. Va face un rol mare si de aceasta data, sunt sigur.
cercul poetilor nedisparuti pe 29 august 2009 10:19
tare tipu', depinde si de regizor . filmele din ultima vreme, comediile americane nu mai au haz. ma bucur ca robin si-a rezolvat problema de inima.
Adela Nistor pe 29 august 2009 14:49
talent la superlativ! poate imbraca orice rol: taticul ideal, dadaca ce sparge trend-ul, fotograful obsedat, robotul ce tanjeste sa fie flash and blood, ultimul paros al junglei! un actor ce te priveste din ecran si iti descreteste mintea! jos clopu'! :)
margott pe 7 mai 2012 20:52
De ce trebuie distribuit un barbat in rolul lui Susan Boyle ? E o parodie ?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells