Robin Williams a făcut imposibilă pentru Disney utilizarea scenelor în care îi dă voce Duhului din Aladdin într-un posibil sequel

de Cristina Grigore în 10 Nov 2015
Dacă cei de la Disney vor să relanseze aventurile lui Aladdin, vor trebui să aştepte până în 2039

Dintre titlurile sale celebre vizate pentru relansare, Disney a ocolit până acum Aladdin, iar actorul Robin Williams, a oferit studioului un motiv în plus în acest sens. Potrivit TheWrap.com, acesta a interzis, prin testament, utilizarea secvenţelor sonore ce nu au intrat în primul film de animaţie Aladdin, în care el îi dădea glas Duhului din lampă.

Actorul a făcut acest lucru pentru a-şi feri urmaşii de complicaţiile financiare ce ar rezulta în urma regimului complex de taxe aplicate câştigurilor postume.

Interdicţia se întinde însă doar pe parcursul a 25 de ani, astfel încât, dacă cei de la Disney sunt încă dornici să relanseze aventurile lui Aladdin, o vor face, cel mai probabil, într-o poveste de origine intitulată Genie. Dar vor trebui să aştepte până în 2039.

Williams a avut în trecut o dispută cu studioul, legată de faptul că acesta a ignorat cererea starului de a nu-i folosi imaginea (şi pe cea a Duhului) pe obiectele promoţionale Aladdin. Drept urmare, comicul a refuzat să lucreze la The Return of Jafar. Cum mai marii studiului i-au oferit, la un moment dat, un tablou semnat de celebrul Picasso, actorul a îngropat securea războiului cu Disney, iar vocea sa a răsunat din nou în Aladdin and the King of Thieves.

Exploreaza subiecte similare:

The Return of Jafar, Aladdin, actor, Robin Williams, Aladdin and the King of Thieves

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogyvaly pe 10 noiembrie 2015 10:17
In plan real cei la Disney pot schimba actorul care da vocea duhului si gata, nu e adevarat ca trebuie sa astepte pana in 2039.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells