Robert Pattinson, despre prima dată când a îmbrăcat costumul lui Batman

de Cristina Grigore în 4 Sep 2019
A fost o experiență „transformatoare”, dar și „umilitoare”, a povestit actorul

După luni întregi de zvonuri și speculații legate de rămânerea sau nu a lui Ben Affleck în rolul lui Batman, realizatorii filmelor DC au venit cu un anunț suprinzător – acela că fostul star Twilight, Robert Pattinson, va îmbrăca costumul supereroului.

A fost o știre care a cam stârnit fanii, însă i-au împlinit un vis actorului, care a mărturisit într-un interviu recent acordat publicației Variety că, în copilărie, Batman era supereroul pe care îl îndrăgea cel mai mult și pe care dorea să îl imite. Odată ce Matt Reeves, regizorul viitorului Batman, i-a oferit ocazia de a îmbrăca prima dată costumul supereroului, Pattinson s-a simțit „transformat”.

Îți dă, așa, un sentiment de putere. Și e de mirare, cumva, pentru că este un obiect de îmbrăcăminte pe care îl pui așa greu pe tine, că este aproape umilitor. Ai nevoie de cinci oameni să te ajute. Și după ce îl pui, îți zici, «Da, mă simt destul de puternic, chiar dacă a fost nevoie să-mi frământe cineva posteriorul ca să-l facă să încapă aici»”, a povestit el.

Pattinson a aflat că va fi noul Batman chiar în prima zi de filmare a lui Tenet, noua peliculă a lui Christopher Nolan (regizorul lui Batman Begins, The Dark Knight și The Dark Knight Rises), așa că nu s-a putut abține să nu îi ceară acestuia câteva sfaturi legate de atitudinea și postura care l-ar face să arată cât mai bine în noul și mult râvnitul costum.

The Batman va pune accentul pe anii de început ai eroului și pe abilitățile lui detectivistice. Lansarea este programată pentru 25 iunie 2021.

Exploreaza subiecte similare:

Ben Affleck, Robert Pattinson, Christopher Nolan, Tenet, The Batman

Alte știri din cinema

Cum arată mașina lui James Bond din No Time to Die

Pelicula se va lansa la noi pe se va lansa la noi pe 10 aprilie 2020

Sylvester Stallone a confirmat încă un film cu Rocky Balboa

Starul va reveni pe marele ecran din 20 septembrie în Rambo: Last Blood

The Lighthouse, în exclusivitate în România la Dracula Film Festival

Cea de-a șaptea ediție a festivalului dedicat filmelor fantasy și de groază va avea loc între 16 și 20 octombrie 2019 la Brașov

Drama medicală The Good Doctor, cu Freddie Highmore, din 3 octombrie, la AXN

Actorul a fost nominalizat în 2018 la Globurile de Aur, categoria „Cel mai bun actor într-o dramă TV”.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells