Robert De Niro, despre tehnologia care l-a întinerit cu 50 ani în The Irishman

de Cristina Grigore în 27 Sep 2019
Filmul, în care mai joacă Al Pacino, Anna Paquin, Joe Pesci și Harvey Keitel, va debuta pe Netflix pe 27 noiembrie

Tehnologia de modificare facială și de întinerire a feței a atins noi culmi. O dovedesc producțiile ultimilor ani și este remarcabilă în unele producții nelansate încă (printre care și Gemini Man, cu Will Smith). Un proiect în care a fost nevoie din plin de această tehnologie a „întineririi digitale” este The Irishman, noua peliculă a lui Martin Scorsese, aflată de mai mulți ani în dezvoltare.

The Irishman îl are în prim-plan pe Frank Sheeran, un asasin al Mafiei jucat de Robert De Niro (72 de ani), care povestește la finalul vieții despre implicarea sa în moartea unui bun prieten – Jimmy Joffa (Al Pacino), lider de sindicat, dispărut în mod misterios în 1975, pe când avea 60 de ani. Filmul îl prezintă pe Frank în tinerețe (20 ani), când este trimis să lupte în cel de-Al Doilea Război Mondial, și continuă cu evenimente din viața acestuia petrecute după război. Sunt scene în care De Niro nu ar fi putut juca fără ajutorul prelucrării digitale și al tehnologiei motion capture de ultimă generație (îl vom vedea, în rol, la 20, la 30, 40, 60 de ani; chiar și un pic mai în vârstă, la 80 de ani).

Starul a vorbit despre experiența sa cu această tehnologie revoluționară într-un segment al The Tonight Show și a menționat că a avut fața plină de puncte negre ce transmiteau calculatorului mișcările feței. Fără a intra în detalii tehnice, actorul a mai menționat că această tehnologie se folosește de foarte multe camere video și s-a amuzat pe seama faptului că astfel cariera sa se va putea prelungi cu alte câteva decenii.

Filmul, în care îi vom mai vedea pe Anna Paquin, Joe Pesci, Jesse Plemons și Harvey Keitel, va avea premiera pe Netflix pe 27 noiembrie.

Exploreaza subiecte similare:

The Irishman, Robert De Niro, Al PAcino, Martin Scorsese, Anna Paquin, Joe Pesci, Jesse Plemons, Harvey Keitel, Gemini Man, Will Smith

Alte știri din cinema

Maleficent 2 a cucerit topul SUA, însă cu jumătate din încasările primului film

Deși criticii nu au avut prea multe lucruri bune de spus, pelicula a primit note mari din partea publicului

După succesul lui Joaquin Phoenix drept Joker, Jared Leto nu va mai interpreta personajul

Leto l-a jucat pe villain în pelicula din 2016, Suicide Squad

Zavera, de Andrei Gruzsniczki, în competiția Festivalului Internațional de Film de la Cairo

Va avea premiera în cinematografele din România luna viitoare, pe 29 noiembrie, fiind distribuit de Bomb Film Production

Jonah Hill a refuzat întâlnirea cu Batman. Cine îl va juca pe Riddler în filmul cu Pattinson

Actorul ales este apreciat pentru interpretările sale din There Will Be Blood, 12 Years a Slave și Swiss Army Man

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells