Ricky Gervais va fi, pentru a patra oară, gazda Globurilor de Aur

de Cristina Grigore în 27 Oct 2015
Ediţia din 2016 va avea loc pe 10 ianuarie la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles

O prezență controversată pe scena Globurilor de Aur – comentariile sale acide au atins multe subiecte delicate la Hollywood şi au luat în vizor multe staruri – Ricky Gervais a acceptat propunerea organizatorilor de a fi, pentru a patra oară, gazda Globurilor de Aur. Ediţia de anul viitor îl va avea din nou drept cap de afiş pe comicul britanic, deşi acesta declarase anul trecut că şi-a instruit agentul să nu-l mai lase vreodată să fie atras în această postură.

Gervais a prezentat evenimentul vreme de trei ani la rând – între 2010 şi 2012 – după care sarcina a revenit cuplului Amy PoehlerTina Fey.

„Tina şi Amy au oferit ediţii greu de depăşit însă Ricky nu se teme deloc de provocare şi are tot ce-i trebuie pentru a face faţă cu brio. Ne-a lăsat o impresie puternică în anii în care a fost el gazda evenimentului, aşa că suntem foarte bucuroşi că va redeveni prezentatorul galei ce onorează excelenţa în film şi televiziune”, a declarat Lorenzo Soria, unul dintre organizatorii ceremoniei, din partea Asociaţiei Presei Străine la Hollywood.

Nominalizaţii celei de-a 73-a ediţii a Globurilor de Aur vor fi anunţaţi joi, 10 decembrie. Decernarea premiilor va avea loc pe 10 ianuarie 2016 la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles.

Exploreaza subiecte similare:

Ricky Gervais, actor, Tina Fey, Amy Poehler

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogyvaly pe 27 octombrie 2015 16:04
O buna alegere!
fraa pe 27 octombrie 2015 19:45
excelent

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells