Respins de Disney, James Gunn este dorit în echipă de alte mari studiouri

de Cristina Grigore în 9 Aug 2018
Regizorul lui Guardians of the Galaxy este la mare căutare, dar nu este încă liber de contract

Plecarea controversată a lui James Gunn de la Disney/Marvel nu a i-a afectat acestuia prea mult reputaţia în branşă. Dimpotrivă. Sursele TheHollywoodReporter.com arată că marile studiouri de la Hollywood sunt extrem de interesate de o colaborare cu regizorul lui Guardians of the Galaxy. Printre acestea, Warner Bros.. Şi cei de la DC Film sunt cu ochii pe Gunn, care, după cum spunea într-un comentariu pe contul de Twitter, la începutul lunii iunie, a mai fost abordat de studioul lui Superman şi Wonder Woman.

Însă Gunn nu poate lua în considerare ofertele existente cât timp mai are încă de rezolvat unele probleme legale cu Disney. În contractul semnat cu studioul există o clauză specială, ce menţionează că cineastul ar putea primi între 7 şi 10 milioane de dolari dacă este concediat fără vină. Astfel, mesajele nepotrivite republicate şi care i-au atras concedierea, pentru că datează dinaintea semnării contractului cu Disney, nu ar putea fi luate în cosiderare. Pe de altă parte, producătorii lui Guardians of the Galaxy vor să folosească scenariul imaginat de acesta pentru Volume 3, ceea ce complică termenii unei posibile negocieri.

Până acum, Marvel nu a anunţat schimbări în orarul de lucru al lui Guardians of the Galaxy Volume 3. Chiar dacă are nevoie urgentă de un nume nou la cârmă, producția se pare că va începe totuşi filmările spre sfârşitul acestui an, lansarea fiind programată pentru 2020.

Exploreaza subiecte similare:

James Gunn, Guardians of the Galaxy Vol. 3 

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 9 august 2018 14:57
James Gunn este un regizor care si-a dovedit talentul, sunt sigur că nu va avea probleme în a găsi rapid un nou angajator.
carmen_angelus_romila pe 14 august 2018 11:45
James Gunn s-a dovedit foarte bun asa ca n-ar trebui sa-si faca probleme in privinta viitorului sau.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells