Renée Zellweger uimeşte cu noua sa înfăţişare

de Cristina Grigore în 23 Oct 2014
Actriţa atribuie „schimbarea la faţă” stilului de viaţă sănătos adoptat, care o face şi mai fericită

Renée Zellweger, starul lui Bridget Jones’s Diary, acum în vârstă de 45 de ani, a atras privirile tuturor la începutul acestei săptămâni, când a păşit pe covorul roşu al galei organizate de revista Elle şi intitulate Femei la Hollywood, un eveniment anual, aflat acum la cea de-a 21 ediţie.

În urma reacţiilor de uimire legate de noua sa înfăţişare – parcă întinerită şi radioasă - arătate de presă şi public, Zellweger a declarat revistei People: „Mă bucur dacă lumea crede că arăt diferit! Duc o viaţă total diferită, fericită, mai împlinită şi sunt nemaipomenit de încântată că acest lucru, poate, este vizibil”, a spus actriţa.

Zellweger a ţinut să explice modificarea sa de look, mai ales că, spune ea, unele persoane o consideră  o schimbare „caraghioasă” şi o nu lasă în pace până nu află „acel adevăr infam pe care şi-l doresc, dar care nu există [apelarea la operaţiile estetice]”.

„Prietenii îmi spun că arat împăcată cu mine însămi. Sunt sănătoasă. Pentru o lungă perioadă de timp nu m-am ocupat cum trebuia de acest aspect important. Mi-am impus un orar de lucru nerealist şi nu mi-am rezervat timp pentru a mă îngriji”, a povestit ea. „În loc să mă opresc şi să îmi reîncarc bateriile, am continuat ritmul alert până la epuizare, iar apoi am făcut alegeri greşite legate de cum să ascund această epuizare. Am devenit conştientă de haosul din viaţa mea şi, în final, am înţeles că trebuie să schimb ceva”, a mai spus actriţa.

„Sigur, lumea nu m-a mai văzut de multă vreme aşa, strălucind de sănătate. Probabil că arăt diferit. Cine nu arată diferit pe măsură ce îmbătrâneşte? Ha. Dar eu chiar sunt altfel acum. Sunt fericită”, a mai ţinut să menţioneze Zellweger, care a pus această modificare a înfăţişării şi stării de spirit pe seama traiului liniştit pe care îl duce alături de iubitul său, Doyle Bramhall.

Foto: Jason Merritt/Getty Images pentru ELLE.

Exploreaza subiecte similare:

Renee Zellweger, actor

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
margott pe 4 iunie 2016 21:35
Din ciclul "cand altii incearca sa-ti insulte inteligenta". Femeia asta are fata atat de modificata incat cu greu o mai recunosti. Unde-i sunt ochisorii aia mici de eschimos ? Obrajorii aceia bucalati care au facut-o atat de simpatica in Jurnalul lui Bridget Jones ? Sunt curioasa sa vad cum va evolua cariera ei acum, cu noul look. N-am sa inteleg niciodata de ce prefera oamenii sa minta in loc sa spuna adevarul in privinta unui lucru atat de evident cum e o operatie estetica.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells