Reluările lui Seinfeld aduc încasări totale de 2,7 miliarde de dolari

de Ştefan Dobroiu în 8 Iun 2010
Reluările lui Seinfeld aduc încasări totale de 2,7 miliarde de dolari

Celebrul serial despre "nimic" Seinfeld anunţă câştiguri colosale în cei 12 ani de când a ieşit din producţie. Se pare că serialul a câştigat, conform producătorului Time Warner, nu mai puţin de 2,7 miliarde de dolari doar din onorariile pentru reluări.

Astfel, Seinfeld devine cel mai profitabil serial cu episoade de 30 de minute din istoria televiziunii.

Informaţia dezvăluită de Time Warner şi preluată în toată lumea ridică întrebări asupra averii starurilor Jerry Seinfeld şi Larry David, în buzunarele cărora intră un procent din fiecare sumă câştigată de serial. The New York Post declară că suma totală primită de cei doi ar trebui să se ridice la mai multe sute de milioane de dolari. Ceilalţi trei actori principali ai serialului, Jason Alexander, Michael Richards şi Julia Louis-Dreyfus, nu au dreptul la un procent din încasările reluărilor.

Cu 180 de episoade realizate de-a lungul celor nouă ani de producţie, un calcul simplu arată că fiecare episod a adus încasări de nu mai puţin de 14 milioane de dolari.

Dar analiştii din industrie declară că sunt mari şanse ca Seinfeld să fie întrecut la un moment dat de The Simpsons, serialul animat aflat încă în producţie la 20 de ani de la difuzarea primului episod.

Ai văzut Seinfeld? Ce părere ai despre serial?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rrs85 pe 8 iunie 2010 19:19
Serialul asta despre "nimic" este unul din preferatele-mi...:)
bogdan0125 pe 8 iunie 2010 19:47
Probil ca va fi intrecut de The Simpsons, la cate episoade s-au facut.....
adi pe 9 iunie 2010 01:37
eu cred ca se exagereaza pe seama acestui serial dar avand in vedere ca este multa mulme care nu are ce face se uita si la asta si asa se face mult malai !!!!
Petra pe 9 iunie 2010 12:03
Cred ca si " Friends" aduce sume frumusele .
solomon pe 9 iunie 2010 15:38
ratingurile de la the simpsons au atins minimul acum 2 ani..abia 5.5 mil telespectatori
nu cred ca cineva ar fi interesant sa mai vada episoade de prin 2000 incoace din nou atat timp cat nu mai sunt asa amuzante!


james cameron cred ca asteapta aparitia televizoarelor 3D performante si accesibile tuturor ca sa poata sa dea avatar pentru circuitul de televiziune..weak..

jason pe 9 iunie 2010 23:06
the simpsons cred k am vazut fiekre ep de cel putin 3 ori..stau in austria, si e difuzat si p pro7 si orf1..friends n-a prins aici..numai in america si anglia a avut audiente mari..dar in gemania nope..akum ce e big e "two and a half men", e difuzat de atatea ori si tot are audiente mari..ahh si the simpsons..noile ep sunt varza..fara esent, fara nimik..pacat..
kanibalo pe 10 iunie 2010 16:51
Normal ca a scos atata daca ruleaza de atata timp si normal avand in vedere ca a fost un serial foarte bun cu un scenariu de nota 10
alex_il_fenomeno pe 6 decembrie 2011 17:27
este un serial de legenda , astfel ca nu ma mira acest lucru .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells