Regizorul Uimitorului Om-Păianjen 2: „Am vrut să surprind hazul înnăscut pe care îl are acest personaj”

de Cinemagia în 12 Mai 2014
The Amazing Spider-Man 2 rulează în cinematografele din toată ţara de la începutul lunii mai

La un an de la lupta sa cu Şopârla, Peter Parker are o viaţă plină pe care şi-o împarte între eliminarea infractorilor şi timpul acordat iubitei sale, Gwen. Peter nu a uitat de promisiunea făcută tatălui lui Gwen, aceea de a sta departe de fiica lui, însă pur şi simplu este o promisiune pe care nu o poate respecta. Lucrurile vor lua o turnură dramatică pentru ei când intră în scenă un nou villain, Electro, iar Peter descoperă alte şi alte detalii legate de trecutul misterios al familiei sale. Iată, mai jos, câteva informaţii noi pentru producţia lui The Amazing Spider-Man 2 şi declaraţii ale realizatorilor.

Despre film

„Mi-am dorit ca acest al doilea film să fie mai vesel, mai amuzant decât primul”, spune regizorul Marc Webb. „Am vrut să surprind hazul înnăscut pe care îl are acest personaj, care reiese clar din benzile desenate. Este unul dintre motivele pentru care lumea îl iubeşte pe Omul-Păianjen”.

Producătorii au încredinţat sarcina scenariului unui trio format din: Alex Kurtzman, Roberto Orci şi Jeff Pinkner. Avi Arad este de părere că cei trei aduc o nouă vitalitate întregii poveşti. „Filmul acesta este diferit de cele de până acum - ca anvergură, ca intensitate şi, cel mai important, ca umanitate. Cei trei au creat o poveste umană, de iubire şi speranţă, în care ne regăsim cu toţii.”, explică Arad. „Cea mai importantă temă a filmului este relaţia dintre Peter şi Gwen”, adaugă regizorul.


Muzica: inspiraţiile sunt extrem de variate, de la operele lui Purcell până la dubstep

Regizorul Marc Webb a făcut apel la celebrul compozitor Hans Zimmer, laureat al Premiului Oscar şi i-au cerut să formeze un grup de muzicieni special pentru film. Rezultatul a fost un grup intitulat „The Magnificent Six”, format din: Pharrell Williams, Johnny Marr de la The Smiths, Junkie XL, Michael Einziger de la Incubus, Andrew Kawczynski şi Steve Mazzaro. „Coloana sonoră nu seamănă cu niciuna din creaţiile lui Hans Zimmer.

Inspiraţiile sunt extrem de variate, de la operele lui Purcell până la dubstep. E extarordinar să explorezi astfel extremele spectrului muzical”, spune regizorul Webb. „Elementul care ne-a reunit a fost faptul că toţi iubim personajul, am crescut cu Omul-Păianjen ca erou şi am simţit o mare bucurie că am putut participa într-un fel sau altul”, conchide Hans Zimmer.

Exploreaza subiecte similare:

The Amazing Spider-Man 2

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 12 mai 2014 19:19
am vazut recent filmu.....nu a fost nu stiu cat de haliu.......dar se vede ca au incercat
alex_il_fenomeno pe 10 aprilie 2015 00:33
A fost un film cu mult mai bun decat m-as fi asteptat :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells