Regizorul peliculei originale The Crow nu agreează ideea unui remake

de Cristina Grigore în 1 Mar 2016
Alex Proyas şi-a expus părerea într-un interviu de promovare al noului său film, Gods of Egypt

Tragicul accident suferit de Brandon Lee în timpul filmărilor lui The Crow a cimentat statutul de cult al peliculei lansate în 1994. Regizorul filmului, Alex Proyas, a ţinut să sublinieze, într-un interviu de promovare a noii sale producţii, Gods of Egypt, acordat Collider.com, că remake-ul pe care Hollywood-ul îl pregăteşte acum ar trebui abandonat, pentru a nu lăsa o amprentă negativă asupra originalului.

„Eu cred că nu este necesar. Am spus în mai multe rânduri, am terminat filmul original în onoarea lui Brandon şi acesta este singurul motiv pentru care am făcut-o. Mă bucur că efortul meu a fost unul centrat. Am senzaţia că aceasta este moştenirea lui şi, cel puţin în ceea ce mă priveşte, nu mă pot implica în relansarea, într-o formă sau alta, a acelui film. Cred că, în acest caz, Hollywood-ul ar putea să renunţe la idee şi să protejeze moştenirea lui Brandon Lee”, a spus cineastul.

Un remake al lui The Crow se află de mulţi ani în dezvoltare. Mulţi regizori şi actori au fost atasaţi proiectului, cei de la Relativity Media au fost chiar daţi în judecată pentru dreptul de a face un asemenea film şi au ajuns la faliment. Cu toate acestea, creatorul filmului original, James O’Barr, susţine că nu s-a renunţat la ideea relansarii şi că un nou The Crow va ajunge, până la urmă, pe marile ecrane.

Exploreaza subiecte similare:

The Crow, Alex Proyas, Gods of Egypt

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogyvaly pe 1 martie 2016 12:12
De fapt mortea lui Brandon Lee a creat falsa impresie ca The Crow merita a fi printre filmele cult. Altfel ar fi fost un film cel mult bunicel si atat.
Shadow_Master pe 2 martie 2016 18:30
La cat de proaste au fost majoritatea remake-urilor aparute recent nici eu nu as vrea sa se refaca The Crow.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells