Regizorul lui X-Men: The Last Stand va ecraniza povestea jocului video Tetris

de Cristina Grigore în 19 Nov 2015
Filmul lui Brett Ratner va urma tiparul lui The Social Network

Jocul video ce a generat o adevărată isterie şi dependenţă în ţările est-europene după 1985, anul în care a fost creat de Alexei Pajitnov, a intrat în atenţia Hollywood-ului, ce îi va transpune pe marele ecran povestea, sub bageta regizorală a lui Brett Ratner.

Potrivit TrakingBoard.com, filmul lui Ratner (Hercules, X-Men: The Last Stand), va urmări evoluţia jocului şi a creatorului său în stilul peliculei The Social Network. Scenariul se va axa pe bătălia legală ce i-a refuzat lui Pajitnov dreptul de a profita de câştigurile realizate prin joc vreme de 12 ani. Conflictul legal dintre acesta şi compania Nintendo aproape că a cauzat incidente internaţionale între guverne, rezolvarea venind abia în 1996.

Între timp, un alt joc celebru, un boardgame clasic, Monopoly, va primi tratament cinematografic. Pentru scenariul acestuia a fost angajat Howard A. Rodman (Savage Grace, August).

Exploreaza subiecte similare:

Brett Ratner, The Social Network, Howard A. Rodman

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells