Regizorul lui Underworld reînvie Mumia

de Cristina Grigore în 25 Sep 2012
Regizorul lui Underworld reînvie Mumia

Blockbuster-ul lui Stephen Sommers din 1999, Mumia, va reveni pe marile ecrane sub bagheta regizorală a lui Len Wiseman (seria Underworld), scrie Deadline.com.

Studiourile Universal ţintesc spre o dată de lansare plasată în vara lui 2014. Povestea reboot-ului a fost încredințată scenaristului lui Prometheus, Jon Spaihts, în vreme ce Alex Kurtzman şi Roberto Orci au fost numiţi producătorii filmului.

Foarte puţine indicii au fost oferite momentan în legătură cu direcţia pe care Spaihts o va da scenariului, despre care cei doi producători au declarat că se va inspira însă foarte mult din cărţile lui Michael Crichton (autorul romanului Jurassic Park, care a stat la baza filmului lui Steven Spielberg) şi a felului în care acesta a integrat poveşti fantastice în lumea ştiinţei moderne de astăzi.

Cu toate acestea, este de aşteptat ca noua peliculă să nu fie deloc deficitară la capitolul adrenalină şi suspans, având în vedere una din afirmaţiile lui Kurtzman, potrivit căruia reboot-ul va avea trimiteri clare la producţia originală şi va fi „în principal un film horror şi abia apoi un film de acţiune”.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
marius93 pe 25 septembrie 2012 08:02
Sunt curios cine-i va lua locul lui Brendan Fraser, care a fost o alegere foarte buna pentru rolul lui Rick.
spartacus pe 25 septembrie 2012 09:57
Imi place prima serie MUMIA - bine realizata la toate capitolele. Ceva imi spune ca si viitoarea serie va fi una antrenanta, dar oricum nu se va compara cu originalul. De ce? Se stie doar ca originalul ramane cel mai bun. Pentru noi, cinefilii, va fi oricum un castig. Sunt deyamagit insa ca, in ciuda atatot carti de aventura excelente pe piata, regizorii si producatorii se multumesc sa reincalzeasca o supa deja păpată, lucru mult mai greu de făcut decat aducerea pe ecran a unei cărti total noi. In fine...
DonaldDuck pe 25 septembrie 2012 13:17
Deliciul primei "MUMII" a fost umorul, dovada ca al treilea film din serie care a pus accentul mai mult pe aventura decat pe umor a avut mai putin succes decat primele doua. Iar Bredan Fraser impreuna cu Rachel Weisz si John Hannah au imbinat excelent aventura cu umorul. deci ma astept ca noua mumie sa fie un fasssss.....daca vrea sa fie horror. Eu cel putin prefer un film care sa ma amuze, horrorul nu-mi spune nimic, este doar pentru teribilisti :)
lucian.iorga pe 25 septembrie 2012 15:01
puteau sa gaseasca un alt regizor...actualul a distrus Total Recall....si oare de ce banuiesc ca s-ar putea sa o vedem si pe "vampiritza" de nevasta-sa in film?
deadlord pe 25 septembrie 2012 17:16
Nu cred ca va fi cine stie ce
alex_il_fenomeno pe 12 octombrie 2012 20:24
fara Fraser nu cred ca va fi mare lucru.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells