Regizorul lui Thor: Ragnarok va încerca o adaptare a benzilor desenate Flash Gordon

de Cristina Grigore în 25 Iun 2019
Ecranizarea din 1980 a fost bine primită; este rândul lui Taika Waititi să vină cu o abordare modernă, sub egida Disney

După ce s-a făcut remarcat la Hollywood cu What We Do in the Shadows și a devenit un campion al box office-ului cu Thor: Ragnarok, orarul de lucru al lui Taika Waititi a devenit din ce în ce mai încărcat. Ultimul său proiect vine din partea Disney/Fox și, chiar dacă este vorba tot de o adaptare a unor benzi desenate, trece în sfera producțiilor de animație.

Conform informațiilor obținute de Variety.com, cei de la Disney vor să aducă pe marile ecrane un nou film Flash Gordon – după live action-ul bine primit al anilor ’80 (care i-a avut în distribuție, printre alții, pe Ornella Muti, Max von Sydow și Timothy Dalton). Taika a fost pus să vină cu o variantă de adaptare a aventurilor sportivului de performanță Flash Gordon, ce se aliază cu frumoasa Dale Arden și omul de știință Hans Zarkow pentru a lupta împotriva unei amenințări extraterestre. În benzile desenate, echipa călătorește în lumi fantastice – regate acoperite de junglă, de gheață, subacvatice și aeriene.

Un film de animațe Flash Gordon se află de mai multă vreme în atenția companiei Fox. Regizorul lui Kingsman (Matthew Vaughn) și al lui Overlord (Julius Avery) au fost anterior invitați să se ocupe de proiect.

Waititi a început recent lucrul la Akira. A regizat primul episod al spin-off-ului Star Wars The Mandalorian și se va ocupa și de episodul-pilot al unei adaptări pentru televiziune a filmului lui Terry Gilliam din 1981, Time Bandits. Anul acesta va lansa Jojo Rabbit, o tragi-comedie de război al cărei scenariu adaptat îl și semnează.

Exploreaza subiecte similare:

What We Do in the Shadows, Thor: Ragnarok, Taika Waititi, Ornella Muti, Max von Sydow, Timothy Dalton, Flash Gordon, Matthew Vaughn, Julius Avery, Akira, The Mandalorian, Jojo Rabbit

Alte știri din cinema

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dimz pe 25 iunie 2019 15:57
Cine mai e si nulitatea asta de regizor ?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells