Regizorul lui Suicide Squad şi-a cerut scuze online după ce şi-a înjurat concurenţa

de Cristina Grigore în 3 Aug 2016
Brigada Sinucigaşilor se lansează în cinematografele noastre pe 5 august

David Ayer a fost luat de val la premiera internaţională a filmului DC Comics pe care l-a regizat, Suicide Squad, de luni seară, şi făcut o gafă sancţionată rapid de colegi şi fani în mediul online. Deşi se poate spune că exclamaţia de la premieră a cineastului a fost o glumă şi o manifestare a bucuriei sale la capătul unei producţii îndelung aşteptate, cuvintele „F___ Marvel” nu sunt o expresie prea elegantă de apreciere a studioului concurent.

Potrivit TheWrap.com, Ayer a postat pe Twitter un mesaj de scuze, motivând că doar a repetat cuvintele rostite în public de unul dintre fani.

„Îmi cer scuze că m-am lăsat luat de val şi am spus ‘F___ Marvel’. Am auzit asta în public. Eu am fost ecoul. Nu a fost frumos din partea mea. Tot respectul meu pentru colegii cineaşti”, a scris regizorul.

În Suicide Squad/Brigada sinucigaşilor, o grup de villani DC Comics, încarceraţi de guvernul Statelor Unite, ajung să lupte împreună de partea binelui, cu promisiunea unei scurtări a pedepsei.

Pelicula, ce îi are în distribuţie pe Will Smith, Margot Robbie, Cara Delevingne, Ben Affleck, Joel Kinnaman, Jay Hernandez, Jai Courtney, Adewale Akinnuoye-Agbaje şi Viola Davis, va avea premiera la noi pe 5 august.

Exploreaza subiecte similare:

Suicide Squad, David Ayer

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
gamblerrambler pe 3 august 2016 14:59
FUCK YOU MARVEL cu cacaturile tale de filme proaste, in special actorasul ala care se pretinde smecher de il joaca pe Iron Man si zice numai glume rasuflate.
O_liviu pe 3 august 2016 23:44
Am facut cont pe cinemagia special ca sa te intreb: Esti sarcastic sau idiot? Exista o diferenta clara intre universul cinematografic DC si Marvel. Chiar si un fanboy DC trebuie sa recunoasca asta. Mai au mult de lucrat ca sa ajunga la acelasi nivel si la cum au inceput.... putin probabil. P.S. Nici ca sarcasm nu merge afirmatia ta
gamblerrambler pe 5 august 2016 00:00
Actorasul ala a avut tupeu sa critice The Dark Knight si sa zica ca e un film prost prin 2008, desi nu sesiza ca-i curgea scuipat din gura....
gamblerrambler pe 3 august 2016 15:00
Vedeti, nu mi s-a intamplat nimic.

Nu avea regizorul de ce sa ceara scuze. E foarte normal sa-ti injuri concurenta, si mai moral e sa o falimentezi.

gugiu pe 3 august 2016 19:03
Poate ca o fi normal sa-ti injuri concurenta, dar sa o depasesti in timp ce-i faci cu mana e "priceles". Deocamdata parerea generala e ca sunt departe de Marvel.
Costirik pe 4 august 2016 01:50
Cainii latra, ursul merge:))))))
DarkRazor pe 4 august 2016 23:39
Nu era ursul pacalit de vulpe?
mihnea_aspru95 pe 6 august 2016 20:17
Hai, ca sunteti haiosi :)))
gamblerrambler pe 7 august 2016 23:14
Ba, am gresit
Cred ca nu trebuia sa spun Fuck you Marvel (pana la urma, supereroii Marvel sunt minunati).

Trebuia sa spun (si la fel si regizorul, dar cred ca nu a spus-o de frica) FUCK YOU DISNEY! Ca in fond, aceasta companie malefica distruge francize gen Star Wars si Marvel si mai joaca si murdar in competitia cu DC , platind criticii sa desfiinteze orice film DC.

Sictir Disney! Arzi in iad Mickey Mouse!

mihnea_aspru95 pe 8 august 2016 01:06
Adevar graiesti! Pe compania Walt Disney, nu prea o am la inima (ca o gluma ,asa, cred ca masonii conduc acea corporatie). Doar animatiile de la ei si studioul PIXAR imi fac placere, tie?
gamblerrambler pe 22 august 2016 12:11
Animatiile lor infecte sunt cele mai proaste, ii manipuleaza pe copii, ii fac sa se creada inconjurati de balon de sapun intr-o lume periculoasa si competitiva si le mai transmit si mesaje subliminale sexuale (ma rog, oricum aflam de unde apar copii pe la 8 ani). Mai frumoase sunt desenele de la Cartoon Network (alea vechi) si ma mandresc ca am crescut cu ele.
alex_il_fenomeno pe 23 august 2016 14:14
Cred ca testosteronul lui a prins niste cote exagerate, si s-a lasat purtat de val. Frumoasa initiativa acestuia totusi.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells