Regizorul lui RoboCop lucrează la un sequel direct al filmului original

de Cristina Grigore în 24 Ian 2018
Edward Neumeier pregătește un proiect ce nu va ține cont de restul filmelor cu „poliţistul viitorului”

Scenaristul Edward Neumeier, responsabil de scenariul lui RoboCop (1987), ar dori ca publicul să uite cele două continuări ale filmului regizat de Paul Verhoven şi remake-ul lui José Padilha (Elite Squad). Într-un interviu acordat revistei Zeitgeist, Neumeier a menţionat că pregăteşte un sequel direct al filmului original, ce nu va ţine seama de restul francizei.

„Nu credeam că o să mai vorbesc de RoboCop şi peste 30 de ani… Este grozav că oamenii încă mai sunt interesaţi de personaj. Eu lucrez acum la un film nou cu cei de la MGM şi sper să mai adăugăm un sequel fracizei […]. Nu am voie să dezvălui prea multe acum. Au existat şi alte filme RoboCop, chiar şi un remake, însă cred că acesta ar însemna o reîntoarcere la vechiul RoboCop, de unde sperăm să putem merge mai departe. În mintea mea, e o continuare a primului film. E ceva, aşa, de modă veche, în această abordare”, a explicat Neumeier.

Pelicula anunțată nu are încă un titlu şi va fi interesant de văzut cine va fi ales la cârma acesteia, pentru a putea repeta succesul filmului din 1987 pe care sequel-urile şi remake-ul nu l-au putut atinge (în ciuda unor cronici pozitive primite de filmul lui Padilha).  

Exploreaza subiecte similare:

Edward Neumeier, RoboCop, Paul Verhoven, Jose Padilha

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 23 septembrie 2018 17:28
Daca a fost oarecum atins in orgoliul propriu de cele doua realizari ulterioare, scenaristul originalului RoboCop, Edward Neumeier, il credem in stare de ceva cu totul deosebit.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells