Regizorul lui Real Steel, entuziasmat de o continuare a filmului

de Cristina Grigore în 17 Sep 2011
Regizorul lui Real Steel, entuziasmat de o continuare a filmului

Real Steel nu a fost încă lansat, însă criticii care au beneficiat până acum de unele proiecţii restrânse ale acestuia au fost plăcut impresionaţi, astfel că dorinţa regizorului, Shawn Levy, de a realiza un sequel, pare justificată.

Într-un interviu acordat Bleeding Cool acesta şi-a exprimat entuziasmul în a continua acţiunea din Real Steel într-un nou film, menţionând că lumea imaginată în peliculă a fost astfel gândită încât să poate lăsa loc multor altor aventuri şi poveşti.

„Unele dintre conceptele pe care le folosim… spre exemplu designul şi mişcarea roboţilor din film sunt mult prea antropomorfe şi cred că putem modifica acest lucru pentru a realiza ceva mult mai spectaculos. În plus războiul de clasă dintre roboţii fără nici un fel de renume şi campionii din World Robot Boxing pare a avea potenţial. În plus, am dezvolta relaţia dintre tată (Jackman) şi fiu (Goyo) dar şi pe cea a personajului lui Hugh cu cel al lui Evangeline”, a spus Levy.

Nu este prima dată când se vorbeşte despre o continuare a lui Real Steel. În primăvară, studiourile Fox l-au angajat pe John Gatins, cel care  a scris şi scenariul primei confruntări în ring a roboţilor, să înceapă lucrul la o continuare, deşi în acel moment Levy şi Jackman nu se învoiseră încă să participe la un eventual sequel.

Real Steel va fi lansat în cinematografele româneşti pe 7 octombrie.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 17 septembrie 2011 19:15
Il astept cu nerabdare.
Sorin87 pe 18 septembrie 2011 08:06
se merita si astept sa faca si o continuare pentru film
alex_il_fenomeno pe 18 septembrie 2011 19:07
si mie mi se pare o veste buna !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells