Regizorul lui John Wick şi Deadpool 2 este dorit la cârma spin-off-ului Fast & Furious

de Cristina Grigore în 8 Feb 2018
Lansarea peliculei a fost stabilită pentru 26 iulie 2019

După lansarea lui John Wick şi Atomic Blonde, David Leitch şi-a mai adaugat un titlu sonor în palmares – continuarea hit-ului cinematografic Deadpool. Însă cineastul este dorit acum şi la cârma spin-off-ului Fast and Furious, scrie Deadline.com. Momentan, se află în discuţii preliminare cu realizatorii.

Scenariul noului film Fast and Furious, semnat de Chris Morgan, se va concentra pe Luke Hobbs (jucat de Dwayne Johnson), agentul secret al Serviciului Diplomatic al SUA, aflat pe urma asasinului Deckard Shaw (Jason Statham). Morgan este unul dintre scenariştii vechi ai seriei Fast and Furius, aflat în echipa de realizatori încă din 2006, când a lucrat la povestea lui The Fast and the Furious: Tokyo Drift. Pelicula se va lansa pe 26 iulie 2019.

David Leitch a devenit cunoscut ca regizor secund al unor pelicule ca Ninja Assassin, Hitman: Agent 47 and Captain America: Civil War. A coordonat cascadoriile din John Wick (lansat în 2014) alături de Chad Stahelski. Filmul a marcat şi debutul regizoral al celor doi. Deadpool 2, al treilea lungmetraj din cariera lui Leitch, va ajunge pe marile noastre ecrane din 18 mai. 

Exploreaza subiecte similare:

John Wick, Atomic Blonde, David Leitch, Dwayne Johnson, Jason Statham, The Fast and the Furious: Tokyo Drift, Chad Stahelski, Deadpool, Deadpool 2

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Qube86 pe 8 februarie 2018 11:12
David Leitch este intr-adevar un tip talentat...
Filmele astea pomenite in articol chiar sunt foarte reusite...parerea mea !
Nu o fi el in prezent regizor de filme cu pretentii la premii de festivaluri, dar pentru filmele de ''popcorn & cola'' este mai mult decat adecvat !

spartacus pe 9 februarie 2018 08:59
Ar fi idee excelenta pt o schimbare de viziune si un suflu nou. Sper doar sa nu aduca in prim-plan un alt villain din filmele trecute, seria are nevoie de ”răi” noi...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells