Regizorul deja popularului "Hotel Transilvania" va vizita Castelul Bran

de Cinemagia în 8 Oct 2012
Regizorul deja popularului "Hotel Transilvania" va vizita Castelul Bran

Regizorul hitului de box office Hotel Transilvania, numarul 1 in Statele Unite in acest moment, productie Sony Pictures Animation, va vizita adevarata regiune a Transilvaniei duminica, 14 octombrie, in cadrul turneului international de promovare a filmului, anunta astazi reprezentantii InterComFilm Distribution, distribuitorul filmului in Romania.

Filmul Hotel Transilvania se va lansa in Romania in data de 19 octombrie 2012. Tartakovsky va vizita Castelul Bran, cunoscut si sub numele de Castelul lui Dracula, unde va participa la conferinta de presa, sedinta foto in castel, alaturi de actorii care au dublat vocea personajelor, si la petrecerea de lansare a filmului, eveniment care va culmina cu ceremonia de taiere a tortului pentru sarbatorirea celei de-a 118-a aniversari a lui Mavis, fiica lui Dracula din filmul "Hotel Transilvania". 

Hotel Transilvania marcheaza debutul lui Genndy Tartakovsky in regia de lungmetraj, dupa succesul "monstruos" al productiilor TV Dexter’s Laboratory, Samurai Jack si Star Wars: Clone Wars. "Sunt extrem de incantat de vizita mea in Transilvania, regiune care m-a inspirat atat de mult in realizarea filmului. Va fi extraordinar pentru mine sa vad legendarul Castel al lui Dracula si sa sarbatorim impreuna acolo a 118-a aniversare a personajului nostru, Mavis. Stiu ca Transilvania este ‘locul unde monstrii se simt la ei acasa’, dar nu vad de ce nu ma pot distra si eu putin acolo", afirma Tartakovsky.

Castelul Bran, monument national si arhitectonic al Romaniei, a fost asociat de-a lungul anilor cu mitul celebrului personaj Dracula, mit ce atrage vizitatori din lumea intreaga. Cunoscut sub acest nume legendar, personajul este rezultatul asocierii unor evenimente istorice reale cu povestile legate de domnia lui Vlad Tepes – Dracula.

Hotel Transilvania este statiunea fastuoasa de "5 cotlete" a lui Dracula, unde monstrii si familiile lor se pot distra, liberi sa fie ei insisi, fara ca oamenii sa ii deranjeze. Intr-un weekend special, Dracula invita cativa dintre cei mai faimosi monstri din lume - Frankenstein si sotia sa, Mumia, Omul Invizibil, o familie de varcolaci si multi altii - pentru a sarbatori aniversarea de 118 ani a fiicei sale, Mavis. Pentru Drac problema nu este sa-si ospateze prietenii infami, ci faptul ca universul sau s-ar putea prabusi cand un om obisnuit apare din intamplare la hotel si ii face ochi dulci lui Mavis. Regizorul filmului "Hotel Transilvania" este Genndy Tartakovsky, producator este Michelle Murdocca, iar scenaristii sunt Peter Baynham and Robert Smigel. Povestea este de Todd Durham, Dan Hageman si Kevin Hageman.

Sony Pictures Animation este o companie producatoare de filme de animatie computerizate destinate publicului din intreaga lume. Seria comediilor recunoscute la nivel mondial produse de Sony Pictures Animation este reprezentata de blockbustere ca: "Sta sa ploua cu chiftele" (3D) in 2009, "Strumpfii" (3D) in 2011, comedia de familie "Hotel Transilvania" (3D) in septembrie 2012 si "Strumpfii 2" (3D) in iulie 2013. In colaborare cu Aardman Animations, Sony Pictures Animation a produs doua filme care au primit foarte multe aprecieri din partea criticilor: comedia animata CG "Arthur Christmas" (3D) si "Piratii! O banda de neispraviti (3D)”. In anul 2007 "Cu totii la surf!" a primit nominalizarea la premiile Academy Award pentru cel mai bun film de animatie. Divizia, care a debutat cu filmul "Nazdravanii din padure" dezvoltat ulterior intr-o franciza cinematografica de succes, sarbatoreste anul acesta 10 ani de activitate. Sony Pictures Animation este membra a Sony Pictures Digital Productions.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bogdann13 pe 9 octombrie 2012 12:17
Ce as fi vrut si eu sa merg..
alex_il_fenomeno pe 10 noiembrie 2012 11:13
a vrut sa intre in pielea personajelor create:)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells