Regizoare de Oscar pentru Pierce Brosnan

de Cristina Grigore în 5 Mar 2011
Regizoare de Oscar pentru Pierce Brosnan

L-ai putut vedea în 2010 pe Pierce Brosnan în The Ghost Writer (Marioneta), thriller-ul cu nuanţe politice al lui Roman Polanski. Actorul de 57 de ani a depăşit de ceva vreme etapa în care se identifica cu agentul 007 şi a continuat cu roluri diverse din filme precum The Matador, Mamma mia! sau Seraphim Falls.

Conform 24Frames, unul dintre viitoarele sale proiecte este şi All You Need Is Love, în care a fost cooptat de către Susanne Bier, câştigătoarea de anul acesta a premiului Oscar pentru cel mai bun film străin (In a Better World).

Se pare că unul din rolurile principale ale acestei  comedii romantice a fost gândit special pentru Brosnan, iar Bier, ale cărei filme au surprins, de cele mai multe ori, sub diverse aspecte, drama intensă ce are loc în sânul unor familii, a declarat: „[Filmul] va avea o poveste emoţionantă cu o atmosferă ceva mai degajată decât a peliculelor mele anterioare. Destul cu conflictele”.

Brosnan va apărea anul acesta în Salvation Boulevard, o comedie cu fond religios în care îi va avea drept parteneri pe Jennifer Connelly, Marisa Tomei, Greg Kinnear şi Ed Harris.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells