Recomandări TV. Zombi, interlopi, aventurieri, inventatori, între 12 și 18 iunie pe micul ecran

de Gloria Sauciuc în 12 Iun 2017
Nu ezitați să accesați Rubrica „TV” pentru oferta completă a posturilor de la noi

Ziua de luni este, așa cum v-am obișnuit, a Recomandărilor TV. Iată, așadar, o serie de filme pe care noi le vom urmări în următoarele seri ale acestei săptămâni. Desigur, oferta canalelor TV de la noi este mult mai variată în titluri și genuri.

Serial cu zombi. Fear the Walking Dead
Luni, 12 iunie, ora 22, AMC
Cel de-al doilea episod al seznului 3 din serialul horror „Fear the Walking Dead” se difuzează luni, 12 iunie. Familiile protagoniste vor fi reunite în zona vibrantă și violentă a frontierei SUA-Mexic. Barierele internaționale nu mai există din cauza apocalipsei, iar personajele noastre trebuie să încerce să reclădească nu doar societatea, dar și familia. Madison se reîntâlnește cu Travis, însă Alicia a fost distrusă de moartea lui Andreas.
Pe parcursul noului sezon, personajele principale vor evolua într-o manieră total neașteptată, iar efectele apocalipsei și dorința de supraviețuire își vor pune amprenta asupra relațiilor dintre ele.
 
Film biografic. Steve Jobs (2015)
Marți, 13 iunie, ora 21.30, DigiFilm
Scenariul ia evenimente, unele din ele reale, altele imaginare, și le structurează în trei acte, în jurul lansărilor computerului Macintosh în 1984, a computerului NeXTcube în 1988, și apoi, a computerului iMac, din 1988. Șase personaje apar de trei ori, cu 40 de minute înainte de lansarea fiecărui produs, pentru a se ciocni unul de celălalt. Așadar, asta nu e viața reală, ci o versiune intensificată a vieții reale.
Scenariul lui Sorkin nu e, pur și simplu, despre Steve Jobs ca persoană. Acesta a schimbat unul din lucrurile vitale din viața noastră, și anume, felul în care comunicăm, cum interacționăm unii cu ceilalți. În film sunt și echipe, mai precis, despre persoana care a fost capabilă să creeze și să propulseze aceste echipe. Steve din filmul nostru e aproape nebun în hotărârea cu care vrea să schimbe oamenii.
 
Thriller marca David Fincher. Camera de refugiu/Panic Room
Miercuri, 14 iunie, ora 20.30, Pro Cinema
Camera de refugiu. Cea mai sigură încăpere a unei case devine pentru Meg Altman (Jodie Foster) şi fiica sa, Sarah (Kristen Stewart), locul în care vor purta cel mai dur război din vieţile lor. În momentul cînd Meg se mută împreună cu fiica sa într-o casă mare, veche, dotată cu o încăpere-seif nu bănuieşte că va avea nevoie de ea atât de curând. Însă, după ce câţiva spărgători intră cu forţa în locuinţă, Meg, care suferă de claustrofobie şi fiica sa diabetică se refugiază în camera-seif. Însă ţinta spărgătorilor este tocmai acea încăpere, pentru că acolo este ascunsă o avere fabulousă. 
 
Dramă. Spring Breakers (2012)
Joi, 15 iunie, ora 00:55, TV 1000
Patru adolescente sexy, prietene din copilărie, își doresc să plece într-o vacanță de primăvară de neuitat. Pentru a obține banii necesari, ele jefuiesc un fast-food. Dar aceasta este doar începutul… După o petrecere deocheată într-o cameră de hotel, fetele sunt arestate și condamnate la închisoare. Mahmure și îmbrăcate doar în costumele de baie, ele apar în fața judecătorului, care le eliberează în mod neașteptat ca urmare a cauțiunii depuse de Alien (interpretat de James Franco), un gangster local care le ia sub aripa sa ocrotitoare și le duce în cea mai aventuroasă vacanță din viața lor. Dur în aparență, Alien ascunde o latură sensibilă care le cucerește pe fete, care îl vor urma în locuri și situații pe care nu și le-ar fi imaginat niciodată.
 
Comedie ireverențioasă. Măria Ta/Your Highness
Vineri, 16 iunie, ora 22.30 Pro TV
Prințul Thadeous (Danny Mcbride) și-a petrecut toată viață petrecând, în timp ce fratele său, Fabious, este un cavaler viteaz, moștenitorul tronului, care nu se dă în lături de la a lupta cu dragonii și alte creaturi mistice, salvând oamenii de la moarte. Atunci când Belladonna, logodnica lui Fabious, este răpită de vrăjitorul Leezar, regele îi ordonă lui Thadeous să își însoțească fratele în misiunea de salvare. Pe drum, cei doi frați o întâlnesc pe Isabel (Natalie Portman), o prințesă războinică, de care Thadeous se îndrăgostește și care se oferă să îi ajute fără să le declare adevăratul motiv.
 
Muzical cu Julie Andrews. Millie cea modernă
Sâmbătă, 17 iunie, ora 13:30, TVR 2
Thoroughly Modern Millie” este unul dintre ultimele muzicaluri clasice ale cinematografiei americane și totodată unul dintre cele mai distractive. Millie (Julie Andrews), nou venită în oraș, își schimbă look-ul, din dorința de a fi la modă. Lunecând pe ritmurile frenetice ale muzicii de jazz, personajele filmului ”Thoroughly Modern Millie” aduc publicului nostalgic un strop din farmecul Americii anilor '20, ani în care lumea, proaspăt ieșită din tăvălugul Primului Război Mondial, începea să privească cu optimism către viitor. Oamenii se săturaseră de război, de moarte și de lipsuri și căutau iarăși dragostea, etalând un spirit de revoltă față de comportamentul social mult prea chibzuit din perioada antebelică, scrie un cititor la pagina filmului.
 
Aventuri. Mumia revine
Sâmbătă, 17 iunie, ora 20.30, Pro TV
Mumia, cu Tom Cruise și Sofia Boutella, rulează în cinematografele noastre, iar pe micul ecran putem să urmărim un film Mumia lansat acum 16 ani. În The Mummy Returns povestea e plasată la opt ani de când Rick (Brendan Fraser) și Evelyn (Rachel Weisz) s-au luptat pentru propriile vieți cu un inamic în vârstă de 3000 de ani, Imhotep. Acum cei doi sunt căsătoriți și trăiesc liniștiți în Londra, alături de fiul lor, în vârstă de opt ani. Când cadavrul mumificat al lui Imhotep reînvie la Muzeul Britanic pentru a-și continua misiunea, Rick și Evelyn se vor întoarce în Egipt, deoarece soarta lumii poate fi salvată doar de ei doi.
 
Film românesc. Examen
Duminică, 18 iunie, ora 23:10, TVR 2
„Examen n-ar trebui ratat. Nu e doar un thriller, ci un thriller de epocă - și nu orice epocă, ci "epoca de aur"”, scria criticul Andrei Gorzo despre film. Doi studenți la film intervievează un fost taximetrist (Marius Stănescu), fost familist, pe care statul comunist l-a pus să plătească pentru crima altuia (Lucian Ifrim), în anii 1970, dar și pentru „crima” de a-și fi închipuit că poate să trăiască așa cum îl taie capul. Taximetristul a fost încarcerat timp de câțiva ani până la descoperirea adevăratului criminal. După eliberare el începe o anchetă pe cont propriu. Cu Gheorghe Dinică, Clara Voda, Marius Stănescu etc.

Exploreaza subiecte similare:

Fear the Walking Dead, Steve Jobs, Panic Room, Spring Breakers, Your Highness, Thoroughly Modern Millie, The Mummy Returns, Examen

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells