Recomandări TV. Tom Hanks în două ipostaze, sezon nou The Terror, comedie și The Rock

de Gloria Sauciuc în 12 Aug 2019
Iată cele mai interesante titluri programate săptămâna aceasta pe micul ecran

Săptămâna debutează pe micule ecran cu o comedie în care Melissa McCarthy este cap de afiș, continuând cu drame procedurale și filme inspirate din cazuri reale, în care îl vedem pe Tom Hanks în două ipostaze diferite. AMC aduce joi primul episod din noul sezon The Terror, iar Dwayne "The Rock" Johnson are de lichidat șase dușmani iar cel mai mare impediment e propriul cod etic. Nu ezitați să consultați programul TV complet sau rubricile „Filme la TV”, respectiv „Seriale TV”.

Comedie. Sufletul petrecerii/Life of the Party (2018)
Luni, 12 august, ora 21:35, HBO

Chiar dacă Melissa McCarthy a primit anul acesta o Zmeură de Aur pentru The Happytime Murders și pentru Life of the Party, filmul programat de HBO are capacitatea de a da un tonus bun la început de săptămână. Momentele amuzante nu lipsesc, de la gaguri la umor de situație. Noi avem impresia că McCarthy aduce buna dispoziție în orice film apare. De notat este faptul că tot anul acesta, McCarthy a fost nominalizată la Oscar pentru interpretarea din Can You Ever Forgive Me?

Dramă procedurală. Sully: Miracolul de pe râul Hudson
Marţi, 13 august, ora 21:45, Film Now

Deși subiectul, cât se poate de veridic (episodul aterizării forțate pe râul Hudson a zborului US Airways 1549 este binecunoscut și a fost intens mediatizat), filmul este mai mult decât cronica unei catastrofe aeriene evitate la limită și cu un final fericit. Este în același timp o dramă procedurală, din categoria acelora cu avocați, cu dosare și cu sentințe la orizont, al căror punct culminant se petrece într-o sală de judecată.

Căpitanul, așa cum îl descoperim, nuanțat portretizat de către Tom Hanks, este un om chinuit de stress-ul post traumatic care are flashback-uri înspăimântătoare. Nu este singura lui problemă, pentru că - deși publicul îl vede ca pe un erou - este anchetat de către autoritatea pentru transporturi din Statele Unite, iar în urma anchetei riscă să își piardă licența de zbor.

Thriller psihologic. Doi călători misterioși/The Strange Ones (2017)
Miercuri, 14 august, ora 14:55, CineMAX

Un fascinant film psihologic care subliniază atât măreția cât și amenințarea naturii, oferind o scurtă privire asupra unei lumi secrete, complicate, periculoase și ascunse sub aparențe. Evenimente misterioase înconjoară călătoria a doi frați în timp ce se îndreaptă spre un loc îndepărtat. La suprafață, totul pare normal, dar ceea ce pare a fi o simplă vacanță se transformă curând într-o pânză întunecată și complexă de secrete.

Sezon nou. The Terror: Infamia
Joi, 15 august, ora 22:00, AMC

Serialul antologic The Terror va reveni cu sezonul al doilea, The Terror: Infamia, joi, 15 august, de la ora 22:00. The Terror: Infamy este o producție a AMC Studios, producătorul executiv fiind Ridley Scott iar consultant și unul dintre actori veteranul George Takei. Dacă în primul sezon monstrul Tuunbaq ataca și devora echipajul navelor Erebus și Terror, în cel de-al doilea sezon personajele au de-a face cu un spirit din vechime, o fantomă pusă pe a teroriza comunitatea japonezo-americană din Terminal Island. Cu Infamy, această serie antologică pleacă din decorul arctic al sezonului 1, construind o dramă de familie care amestecă supranaturalul cu ororile absolut reale.

Acțiune. Faster: Iute ca glonțul (2010)
Vineri, 16 august, ora 19:10, AXN

Avem un Dwayne "The Rock" Johnson dur şi rău, care iese din închisoare şi, în timp ce gardianul de la Eliberări îl povăţuieşte ce-are voie, ce n-are voie şi să fie cuminte, el pune deja la cale lichidarea celor şase ticăloşi vinovaţi de uciderea cu sânge rece a fratelui său, acum cu zece ani, într-o ciocnire ulterioară spargerii unei bănci. Rezolvarea confruntării cu ultimul de pe lista celor de ucis, în special, propune propulsarea filmului pe un palier etic mai înalt, cam ca-n Se7en de Fincher - cu care şi prezintă asemănări vizibile.

Biografic. Captain Phillips (2013)
Sâmbătă, 17 august, ora 19:00, FILMCAFE

Paul Greengrass, un specialist al ecranizării unor şocante evenimente petrecute în realitate (United 93), a adaptat extraordinara aventură a navei MV Maersk Alabama, prima navă americană capturată de piraţi în ultimele două secole. În interpretarea lui Tom Hanks, căpitanul Richard Phillips are dificila sarcină de a negocia cu piraţii somalezi care-i capturează nava, scopul fiind atât salvarea tuturor membrilor echipajului său, cât şi a navei şi a încărcăturii acesteia.

Dramă. Polina, danser sa vie (2016)
Duminică, 18 august, ora 00:13, TV5

Moscova, începutul anilor '90. Polina are opt ani și dă dovadă de talent la balet. În ciuda unui statut social umil, e admisă la școala reputatului profesor Bojinsky, ai cărui balerini desăvârșiți ajung pe scena teatrului Bolshoi. Conștient de talentul ei, profesorul o face să dea totul și, la doar 18 ani, Polina e acceptată la prestigiosul teatru. Aici îl cunoaște pe Adrien, un șarmant balerin din Franța. El o va face să descopere nu doar dragostea, ci și o nouă formă de dans, mai contemporană și expresivă, o formă de dans care îi va schimba viața o dată pentru totdeauna. Juliette Binoche este în distribuție.

Exploreaza subiecte similare:

Life of the Party, Melissa McCarthy, Sully, Dwayne Johnson, Tom Hanks, The Strange Ones , The Terror , ridley scott, George Takei, Captain Phillips, Polina danser sa vie, Juliette Binoche, Faster

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells