Recomandări TV. Serial nou, filme de aventuri, plus comedie

de Gloria Sauciuc în 11 Iun 2018
Consultați programul pentru oferta completă a canalelor de la noi

Ziua de luni este a recomandărilor TV iar pentru că unii dintre noi sunt deja în vacanță, recomandăm preponderent filme de aventuri și comedii, dintre cele programate pe diferitele posturi TV. Nu îi uităm nici pe cei care vor filme cu o miză mai consistentă, propunându-le noul serial HBO Succesiunea,  ce explorează teme precum puterea, politica, banii și familia. Nu ezitați să consultați programul integral, pentru oferta completă.

Serial nou. Succesiunea (2018)
luni, 11 iunie, ora 21, HBO

Cel de-al doilea episod al noului serial se difuzează luni și se reia marți pe canalul HBO. Familia Roy - Logan Roy și cei patru copii ai săi - controlează unul dintre cele mai mari trusturi media și de divertisment din lume. Serialul le urmărește viața în timp ce își contemplă viitorul, un viitor afectat de retragerea patriarhului din companie. Situat în New York, Succession explorează teme precum puterea, politica, banii și familia. Logan Roy, patriarhul puternic, dur și îmbătrânit, este șeful Waystar Royco, un conglomerat media internațional controlat de familia sa. Kendall Roy, fiul cel mare din cea de-a doua căsătorie, este în prezent președintele unei divizii din firmă și principalul moștenitor. Roman Roy, fratele mai mic al lui Kendall, este fiul relaxat, cu chef de distracție, care nu mai lucrează la Waystar. Siobhan "Shiv" Roy, singura fiică a lui Logan, și cea mai mică dintre toți, are o carieră în politică. Connor Roy, cel mai mare fiu al lui Logan și singurul copil din prima căsătorie, duce o viață independentă în New Mexico. Tensiunile apar în momentul în care ziua de naștere a lui Logan se transformă într-o luptă pentru putere.

Aventuri. Jurassic Park III (2001)
Marţi, 12 iunie, ora 20:00, TV1000

Jurassic World: Un regat în ruină rulează pe marile noastre ecrane așa că ce ocazie mai bună de a vedea un film de acum aproape două decenii, spre comparație, în care Sam Neill, nu Chris Pratt conduce acțiunea. La opt săptămâni după ce fiul lor aterizase forţat pe Insula Sorna, foştii soţi Paul şi Amanda Kirby pleacă în căutarea lui, atrăgându-l de partea lor pe paleontologul Alan Grant (Sam Neill), pe care-l păcăliseră că-i vor finanţa săpăturile arheologice. Nici această expediţie nu se desfăşoară conform planului, iar turiştii trebuie să lupte pentru supravieţuire. Nefiind inspirat din cărţile lui Michael Crichton şi nici regizat de Steven Spielberg, „Jurassic Park III" nu a prea fost apreciat de critici, dar are atuul că apar dinozauri din foarte multe specii, introducând pe lângă de-acum familiarii tiranozauri şi velociraptori şi alte animale carnivore precum spinozauri sau pteranodoni (o specie de pterodactili).

Aventuri. The Legend of Tarzan (2016)
Miercuri, 13 iunie, ora 20:00, HBO

 Iată că micul ecran readuce în atenție un personaj iconic, în filmul Legenda lui Tarzan. Ce propune nou acest spin off? Efecte speciale impresionante dar și un sens moral superior. Acum Tarzan nu mai este doar omul-maimuță, ce sare din copac în copac și apără o domniță la ananghie. Tarzan este pus acum în slujba unui mesaj moral superior și a unui mesaj politic. Prin urmare, acest spin off este ancorat în istorie: acțiunea e plasată în perioada colonială, la sfârșitul secolului XIX, pe când Regele Leopold al II-lea al Belgiei își „însușea” Statul Congo.  Personajul lui Christoph Waltz e portretizat ca fiind europeanul exploatator, brutal, geniu al răului... Christoph Waltz joacă rolul lui Leon Rom, emisarul belgian care intră într-o afacere diabolică – viaţa lui Tarzan pentru o avere în diamante, suficiente cât să umple cuferele goale ale regelui Leopold. Așadar, fondul acesta de brutalitate e subtextul filmului, iar Tarzan va deveni un vector în lupta contra demersurilor inumane ale trimisului Regelui.

Fantasy. Pride and Prejudice and Zombies
Joi, 14 iunie, ora 13:00, Digi Film

Pride and Prejudice and Zombies este ecranizarea bestseller-ului cu acelaşi nume al lui Seth Grahame-Smith, o comedie în care povestea binecunoscută din Pride and Prejudice este combinată cu elemente contemporane... şi o mulţime de zombi. PPZ poate fi privit ca un film de epocă în care apar zombi, dar și ca un film cu zombi ai cărui eroi sunt aristocrați britanici de secol XIX. Cele cinci surori Bennet nu mai cos goblen, ci lustruiesc arme și se antrenează în arte marțiale. Dacă pentru frivola lor mamă în continuare singura grijă e măritișul, pentru venerabilul domn Bennet (Charles Dance) preocuparea lui este supraviețuirea/ rămânerea în viață a fetelor, cum pericolul unui atac zombi este iminent. Pe de altă parte, scorțosul domn Darcy (Sam Riley) din romanul lui Jane Austen, este acum un „identificator” de zombi și un luptător fără seamăn contra morților vii. 

Film premiat la Cannes. Insignificance (1985)
Vineri, 15 iunie, ora 23:10, TVR 2

Patru monștri sacri ai anilor '50, Albert Einstein, Marilyn Monroe, Joe Dimaggio și senatorul Joseph MacCarthy, care nu s-ar fi putut întâlni în nici un caz și, probabil, nici n-au făcut-o vreodată, se trezesc alăturați în această fabulă modernă. Intrigant din punct de vedere vizual, filmul se centrează pe copilăria, observațiile curente și previziunile lui Einstein.

Comedie. My Big Fat Greek Wedding (2002)
Sâmbătă, 16 iunie, ora 23:00, Prima TV

My Big Fat Greek Wedding s-a lansat în 2002 şi, de-a lungul a neaşteptat de multe săptămâni, a ajuns unul dintre cele mai rentabile filme din toate timpurile, făcând mulţi scenarişti, producători şi regizori debutanţi să viseze la un succes similar (vorbim de încasări de 75 de ori mai mari decât bugetul!). Filmul a transformat-o pe Nia Vardalos într-un star. Simpatica Toula (Nia Vardalos), care a ajuns deja la 30 de ani fără să-şi găsească un soţ, este cea mai urgentă problemă a clanului Portokalos: tinerei trebuie să i găsească numaidecât un soţ, iar acesta e musai să fie grec. Doar că socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, iar alesul Toulei (John Corbett) va trebui să înfrunte rezervele şi provocările clanului. 

SF. Chappie (2015)
Duminică, 17 iunie, ora 20:00, PRO TV

„Acţiunea are loc în viitorul apropiat, când oraşul sud-african Johannesburg combate criminalitatea cu ajutorul unor poliţişti roboţi. Aceştia schimbă sorţii şi în timpul unei răfuieli dintre cuplul de gangsteri Ninja şi Yolandi (membrii trupei sud-africane Die Antwoord) şi periculosul lor şef, lider al lumii interlope din oraş. Conştienţi că androizii îi vor împiedica să ducă la bun sfârşit un jaf ce le-ar putea şterge datoriile, Ninja şi Yolandi schimbă strategia: îl răpesc pe Deon Wilson (Dev Patel), omul de ştiinţă din spatele creării poliţiştilor. E de ajuns de o singură întorsătură de condei în scenariu pentru ca revoluţionarul proiect de inteligenţă artificială al acestuia, în stare să dea conştiinţă unei maşini, să devină Chappie (Sharlto Copley), robotul adoptat de Ninja şi Yolandi. Ajutat de o echipă de experţi în scenografie şi efecte speciale, Neill Blomkamp oferă un film care arată excelent şi este ritmat foarte bine şi de muzică”, scria Cinemagia la data lansării filmului.

Exploreaza subiecte similare:

Succession, Jurassic Park III, Sam Neill, Michael Crichton, The Legend of Tarzan, Christoph Waltz, Pride and Prejudice and Zombies, Insignificance, My Big Fat Greek Wedding, Nia Vardalos, Chappie, Neill Blomkamp, Sharlto Copley, Dev Patel

Alte știri din cinema

Primul serial Alien termină filmările: acţiunea are loc pe Terra!

Alien: Earth îi are în rolurile principale pe Sydney Chandler şi Timothy Olyphant

Animaţie cu spermatozoizi, pregătită să... ejaculeze pe ecrane

Animaţia Spermageddon promite să fie la fel de ireverenţioasă ca Sausage Party

Timothée Chalamet învaţă să joace ping pong pentru Marty Supreme

Actorul din Wonka şi Dune interpretează un campion la tenis de masă

Sunt un mic ticălos, prima serie animată cu peste cinci miliarde de dolari încasări

Cu începere din acest weekend, seria se va numi "Sunt un mic ticălos profitabil"

Părerea ta

Spune-ţi părerea
thankssD pe 14 iunie 2018 15:16
Modul secret de a vă întoarce iubitul, soțul, soția și iubitul ex, este o vrăjitoare care vă poate ajuta să vă aduceți iubitul, soția mea Monica mă divorți și jur că nu se va întoarce la mine doar pentru că ma văzut a jucat cu iubitul meu ex, asa ca i-am pledat, dar ea nu a spus niciodata in viata ei ca va veni inapoi la mine, dar tocmai multumita doctorului Sacre care ma ajutat si a facut o rugaciune si ea sa intors la mine si ea ma iubeste acum cherish mine dacă aveți nevoie, de asemenea, acest ajutor dr contact cu el pe e-mail ([email protected]) apel sau WhatsApp: (+2348159768201)

Domnul Alexandru Daniel, România

carmen_angelus_romila pe 28 iulie 2018 09:31
Ai de unde alege...! Televiziunile dedicate ne ofera o gama din ce in ce mai bogata de filme, cu productii din toate colturile lumii.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells