Recomandări TV. Filme bune pe micul ecran între 27 iunie și 3 iulie

de Gloria Sauciuc în 27 Iun 2016
Dramă, comedie, acțiune în filmele programate săptămâna aceasta la TV
Luni, dramă
American Gigolo
Paramount Channel, 20:30
Sfârșitul anilor '70. Tânărul playboy Julian Kaye (Richard Gere) conduce cu pletele în vânt un Mercedes SL decapotabil pe faleza din Los Angeles, lovită de apele oceanului, în timp ce pe fundal se aude melodia „Call Me” a formației Blondie. Își trăiește viața fiind escorta pentru femeile mai în vârstă din Los Angeles. Personajul este suplu, îmbrăcat la patru ace și se mișcă plin de încredere în sine. O întâlnește pe soția unui politician, Michelle, cu care va începe o relație, fără însa a-i cere bani. Una dintre clientele sale este omorâtă, iar detectivul Sunday il suspecteaza pe Julian. Este intrebat despre toate detaliile meseriei lui, iar Julian observa ca ii este planuita o inscenare. Intre timp, Michelle se indragosteste de acest gigolo. Tânăr la acea vreme, Richard Gere este timid și fermecător, debordând de senzualitate și mai ales de stil.

Marți, dramă
The Talented Mr. Ripley
TV1000, ora 23
Suntem în anii 1950. Tom Ripley este un baiat sărac care împrumută o jachetă cu emblema universității Princeton, pentru a cânta la o petrecere selectă. El pretinde că îl cunoaște pe unul dintre bogații studenți la Princeton, pe nume Dicki Greenleaf, un rebel ce trăiește în Italia și refuză sa se întoarca acasă. Tatal lui este dispus să îi ofere lui Tom 1.000 de dolari pentru a-i aduce fiul acasă. Iar Tom este mai mult decât dispus să o facă. Cu Matt Damon și Jude Law.
 
Miercuri, dramedie
Hannah and Her Sisters (1986)
AMC, 19.35
Destinul a trei surori - Lee, Holly și mai ales Hannah, o actriță talentată, frumoasă și inteligentă - în jurul cărora își întretaie drumurile o multitudine de alte personaje, cu existențele și iubirile lor. În regia lui Woody Allen, cu Mia Farrow, Carrie Fisher, Barbara Hershey, Michael Caine, Woody Allen.
 
Joi, comedie
Flirting with Disaster (1996)
Cochetând cu dezastrul
Sundance Channel, ora 00:40
Nancy este căsătorită și viața ei ar decurge normal, dacă soțul, Mel, nu ar fi de multă vreme chinuit de o întrebare: cine-i sunt părinții? Până într-o zi, când reprezentanta unei agenții de adopții îi anunță vestea cea mare: i-a găsit mama în San Diego. Cu Ben Stiller, Patricia Arquette, Téa Leoni

Vineri, 1 iulie, acțiune
Drive/Cursa (2011)
AXN, 23.05
Regizorul de origine daneză Nicolas Winding Refn a fost prezent la Cannes 2011 cu primul său film american, Drive, selecţionat în competiţia oficială a Festivalului, cu o distribuţie de zile mari: Ryan Gosling, Carey Mulligan, Ron Perlman, Oscar Isaac, Bryan Cranston. Un heist movie american cu urmăriri de maşini şi mafioţi sângeroşi în care, totuşi, s-a acordat o atenţie deosebită personajelor, care nu mai sunt simple marionete, ce aleargă de colo până colo cu pistolul în mână, şi milioanele de euro la subbraţ, ci au o viaţă interioară, şi spun o poveste dincolo de acţiunea propriu-zisă. Filmarea urmăririlor s-a făcut într-un stil proaspăt, care te pune, ca spectator, pe scaunul copilotului.
 
Sâmbătă,  comedie de acțiune
Buffy, vânătoarea de vampiri
12:45 – ProTV
O comedie neagră în care personajul principal, Buffy Summers, crede despre ea însăși că este o adolescentă cât se poate de normală. Totuși, lucrurile nu stau deloc așa. Într-o noapte, Buffy îl întâlnește pe Merrick, un străin misterios care îi spune că orașul ei natal este invadat de vampiri și că ea este aleasa - reîncarnarea unei luptătoare care ucide vampirii.
 
Duminică, 3 iulie, dramedie
Jurnalul unui adolescent timid/The Perks of Being a Wallflower
20.30, ProCinema
Filmul prezintă aventurile lui Charlie (Logan Lerman), un adolescent timid, fără experiență de viață, care descoperă lumea sexului, a drogurilor și a relațiilor complicate, „ajutat” de prietenii sai, Sam (Emma Watson) și Patrick (Ezra Miller).
 

Exploreaza subiecte similare:

American Gigolo, The Talented Mr. Ripley, Hannah and Her Sisters, Flirting with Disaster, Drive, Buffy the Vampire Slayer, The Perks of Being a Wallflower, Logan Lerman, Emma Watson, Ezra Miller, Ryan Gosling, Carey Mulligan, Ron Perlman, Oscar Isaac, Bryan Cranston, Ben Stiller, Patricia Arquette, Téa Leoni, Woody Allen, Michael Caine, Barbara Hershey, Carrie Fisher, Mia Farrow, Jude Law, Matt Damon, Richard Gere

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells