Recomandări TV de Paşti 2014

de Ştefan Dobroiu în 18 Apr 2014
Ce filme se află în oferta posturilor TV de Sărbători?

În primul rând, vă urăm Sărbători fericite şi multă sănătate. În al doilea rând, ne gândim că în weekendul de Paşti ne strângem cu toţii în familii şi că poate televizorul va rămâne deschis. Iată mai jos câteva dintre filmele de văzut în următoarele trei zile în programul principalelor posturi TV din ţară.

Oferta filmelor religioase este destul de săracă anul acesta, posturile TV programând doar câteva filme de televiziune precum Jesus, cu Jeremy Sisto în rolul titular şi Jacqueline Bisset şi Gary Oldman în distribuţie, Sfântul Augustin, cu Alessandro Preziosi, şi Barabba, o producţie de 2012 difuzată de Pro TV în noaptea de Înviere, de la miezul nopţii.

Televiziunile compensează în schimb cu câteva filme clasice sau blockbustere apărute recent. Pe HBO, sâmbătă de la ora 16 poate fi văzut Star Trek Into Darkness, cel mai recent film al francizei resuscitate de J.J. Abrams, cu Benedict Cumberbatch în rolul negativ. Pro Cinema programează, de la ora 17, Filantropica, filmul lui Nae Caranfil atât de iubit şi atât de citat după apariţia sa pe ecrane în 2002. Pe AXN poţi vedea unul dintre filmele de referinţă din cariera lui Will Smith, primul Men in Black, lansat cu mare succes în 1997. Tot pe AXN, de la ora 21 sâmbătă, Masca lui Zorro, filmul care a transformat-o pe Catherine Zeta-Jones într-una din starurile de la Hollywood şi a reprezentat un nou succes în cariera lui Antonio Banderas. De la 21.30 Prima TV programează The Island, cel mai puţin exploziv film din cariera lui Michael Bay, cu Ewan McGregor şi Scarlett Johansson în roluril de clone pornite în căutarea versiunii lor originale.

Un eveniment al zilei este fără doar şi poate programarea lui The Grandmaster de către PRO Cinema de la ora 22. Cel mai recent film al lui Wong Kar-Wai îl are în rolul principal pe Tony Leung şi retrasează viaţa lui Ip Man, maestrul artelor marţiale printre ai cărui discipoli s-a numărat şi Bruce Lee.

Duminică începem cu multă energie cu Stuart Little 2, programat de Pro TV de la ora 9.00. Pentru amatorii de romantism, acelaşi post TV oferă de la ora 13.45 Scrisori către Julieta, cu Amanda Seyfried şi Gael Garcia Bernal. Copiii au o nouă şansă la distracţie de la ora 14 pe HBO, când este programată animaţia din 2012 Tinker Bell: Clopoţica şi secretul aripilor. Pe AXN e rost de distracţie de la ora 17, când Eddie Murphy şi Owen Wilson spionează de zor în I Spy, comedia lor din 2002. Schimbăm tonul de la ora 18.55, când Guillermo del Toro îl dezlănţuie pe Ron Perlman în Hellboy. Seara putem petrece timpul în familie pe Pro TV, care programează de la ora 20.30 Tooth Fairy/Zâna Măseluţă, o comedie cu Dwayne Johnson mai simpatică decât ne aşteptam noi înainte de premiera din 2010.

De la ora 21.00 îl revedem pe regretatul Heath Ledger în rolul care i-a confirmat celebritatea în SUA: A Knight's Tale/Povestea unui cavaler, lansat în 2001. HBO apasă pedala acţiunii cu The Dark Knight Rises, succesul de casă al lui Christopher Nolan din 2012 şi finalul trilogiei sale cu Batman în centrul atenţiei. De la ora 22.00 dramatism cu Will Smith în Şapte suflete/Seven Pounds.

Luni revenim la clasicii româneşti cu Brigada Diverse intră în acţiune, programat de Antena 1 de la ora 11. Rămânem în aceeaşi zonă şi la ora 12, când Prima TV oferă Iarna bobocilor, cu Draga Olteanu Matei şi Marin Moraru. De la 14.00 avem parte de o doză de Wes Anderson cu animaţia Fantastic Mr. Fox, cu o mulţime de voci celebre în distribuţie. Amatorii de acţiune pot vedea Iron Man 3 pe HBO de la 19.50, iar fanii Stelei Popescu au ocazia să vadă cât de energică este în primul ei rol în lungmetraj de prea multă vreme, Mamaia, de la 20.30 pe Pro TV.

Prima TV oferă Ultimul Samurai, succesul de casă al lui Tom Cruise din 2003, de la ora 22.00, iar Antena 1 contracarează cu Astérix şi Obélix: În slujba Majestăţii Sale, film din 2012 cu Gérard Depardieu în rolul vânjosului Obélix. De la ora 23.05 poţi vedea pe HBO O vară foarte instabilă, cel mai recent film al Ancăi Damian.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Cruise, Will Smith, Star Trek Into Darkness, Benedict Cumberbatch, Filantropica, Men in Black, The Mask of Zorro, Catherine Zeta-Jones, The Island, The Grandmaster, Stuart Little 2, Letters to Juliet, I Spy, Tooth Fairy, Brigada Diverse intră în acţiune, Iarna bobocilor, A Knight's Tale, The Last Samurai, Astérix et Obélix: Au Service de Sa Majesté

Alte știri din cinema

Iată trailerul oficial pentru seria fantasy Shadow and Bone!

Într-o lume tăiată în două de o barieră compactă de întuneric veșnic, în care creaturi supranaturale se hrănesc cu carnea oamenilor, o tânără femeie-soldat decoperă o forță care ar putea ajuta

Wesley Snipes își face propriul film Blade, după ce a pierdut rolul faimosului vânător de vampiri

Noul său film de acțiune „va da clasă tuturor filmelor din seria Blade...”

James Franco ajunge la o înțelegere cu două foste eleve care l-au acuzat de abuz sexual

Franco „a îndepărtat îmbrăcămintea de protecție de pe eleve înainte de a simula sexul oral într-o scenă de orgie”...

Dacopaţi, păzea: parodia Secretul lui Zorilo, în pregătire

Luptele dintre daci şi romani arată altfel în comedia ce se va lansa la sfârşitul anului

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 18 aprilie 2014 11:24
nu sunt ele in mare filme specific de paste.........dar unele sunt interesante.......mai ales THE DARK KNIGHT RISES........un film de vazut si revazut.......
Bayard pe 18 aprilie 2014 12:01
Seven Pounds si The Grandmaster merita.... mai sunt multe bune, dar deja le-au dat de zeci de ori la televizor, le-a vazut toata lumea.
alex_il_fenomeno pe 21 octombrie 2014 00:20
AM vazut mare parte din ele, dar tot merita revazute.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells