Recomandări TV. Comedii romantice și de familie, plus acțiune la final de săptămână

de Gloria Sauciuc în 6 Mar 2017
Rubrica „Filme la TV” vă așteaptă cu oferta completă a canalelor de la noi

Film biografic. „The People vs. Larry Flynt
luni, 6 martie, ora 00.10, TV1000
Un film parţial idealizat despre controversatul editor de reviste pornografice, urmărind cum a devenit acesta un apărător al libertăţii de exprimare pentru toţi oamenii. În distribuție, Woody Harrelson, Courtney Love, Edward Norton. Regizat de cineastul ceh Milos Forman.

Dramă. „Deux jours, une nuit
luni, 6 martie, ora, ora 22.10, TVR2
Deux jours, une nuit/Două zile, o noapte, în regia fraţilor Dardenne, cu Marion Cotillard. Pelicula fraţilor Dardenne spune povestea Sandrei, o tânără mamă din Belgia zilelor noastre care are la dispoziţie un singur weekend pentru a-şi convinge colegii de serviciu să renunţe la un bonus consistent (1000 de euro) din partea patronului, în schimbul desfiinţării locului ei de muncă.

Comedie. „Mrs. Doubtfire”
Marți, 7 martie, ora 20.30, ProCinema
Cum să nu adori, chiar și după 25 de ani de la lansare,  această comedie despre o familie care se reîntregeşte după ce tatăl se travesteşte zilnic pentru a lucra ca dădacă şi menajeră în casa fostei soţii. Robin Williams are unul din rolurile sale cele mai populare în Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit, comedia lui Chris Columbus care a devenit, cu 441 de milioane de dolari încasate, al doilea cel mai profitabil film al lui 1993, întrecut numai de Jurassic Park al lui Steven Spielberg.

Comedie. „Blind Date
Marți, 7 martie, ora  1.00, ProCinema
Iată o altă comedie romantică bine făcută, ca la carte, cu Kim Basinger și  Bruce Willis. Walter Davis lucrează la o firmă, este bine văzut și se așteaptă la o promovare. Când ignoră avertismentul celui care îi aranjează o întâlnire oarbă, cu un important client, de fapt o superbă femeie,  Walter vede totul prăbușindu-se în jur.

Comedie. „Jurnalul lui Bridget Jones
Miercuri, 8 martie, ora 22, DIVA
În timp ce prietenii ei Jude, Sharon și Tom îi dau sfaturi nefolositoare, Bridget (Renee Zellweger) se află într-o adevărată încurcătură, între doi bărbați: șeful ei fermecător, sexi dar periculos, Daniel Cleaver (Hugh Grant) și Mark Darcy (Colin Firth) - un vechi prieten de familie care pare la început distant și plictisitor, până când adevarata lui fire este dezvăluită. Încercările eșuate ale lui Bridget de a-și controla viața haotică și de a-și găsi echilibrul sufletesc sunt notate în jurnal. Cu timpul, Bridget descoperă că are o abilitate formidabilă de a supraviețui confuziei din jurul său.

Serial SF.  Sezonul 2 „Humans
joi, 9 martie, ora 22,  AMC
Sezonul doi al serialului SF „Humans" se difuzează joia, de la ora 22:00, în exclusivitate pe canalul AMC . Pe 9 martie este programat cel de-al doilea episod al noului sezon.
Fiind o formă de viață inteligentă în curs de dezvoltare - synth-urile - în raport cu o formă de viață deja stabilită - omenirea - se luptă pentru locul lor în lume, rezultând o narațiune captivantă care continuă să își pună o întrebare cu implicații ce zguduie lumea: cine are dreptul de a stabili ce înseamnă să fii viu? Sau, mai mult, să fii „uman”.

Acțiune. „Transporter 3
vineri, 10 martie, ora 22,  FilmCafe
Povestea durului devenit liber-profesionist, care primește comenzi grele și le îndeplinește fără discuție, întocmai și la timp, aplicând cu sfințenie un set de reguli: să nu schimbe misiunea (că doar n-o fi chiar atât de fraier!), să nu se uite în pachet, să nu afle/dea nume etc. Evident, nu trece mult și vajnicul nostru curier special calcă pe bec. Rezultă secvențe de acțiune inventive, trăsnite și câteva neverosimile, dar captivante, plus un love-story gonflat- în Transporter 3 special goana cu bicicleta prin cladire, salvarea de pe fundul lacului, sau cele două cascadorii cu mașina și trenul.

Acțiune. „Misiune imposibila 2”
Duminică, 12 martie, ora 22.30,  ProTV
Ethan Hunt (Tom Cruise) trebuie să recupereze toate probele ce conțin substanța dintr-o boală creată genetic, care ar putea infecta o întreagă lume. Alături de Luther Stickell (Ving Rhames) și Nyah (Thandie Newton), Ethan pornește într-o misiune imposibilă, ca să opreasca un personaj negativ înainte ca acesta să își îndeplinească misiunea distructivă.



Exploreaza subiecte similare:

The People vs. Larry Flynt, Milos Forman, Woody Harrelson, Courtney Love, Edward Norton, Deux jours une nuit, Marion Cotillard, Blind Date, Kim Basinger, Bruce Willis, Mrs. Doubtfire, Robin Williams, Bridget Jones's Diary, Renee Zellweger, Hugh Grant, Colin Firth, Humans, Transporter 3, Mission: Impossible 2, Tom Cruise, Thandie Newton, Ving Rhames

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells