Recomandări TV. Acțiune și comedie, fantome și zombie

de Gloria Sauciuc în 27 Aug 2018
Iată cele mai bune filme ce rulează pe micul ecran de luni până duminică

Ziua de luni este a recomandărilor TV. Posturile de la noi au programat mai multe filme în care „acțiunea” și „comedia” sunt cuvintele de ordine. Săptămâna începe, însă, în compania lui Morgan (Lennie James), pe un teritoriu împânzit cu zombies.

Serial. Fear the Walking Dead
Luni, 27 august, ora 22:00, AMC

Luni, de la ora 22:00, pe AMC va fi difuzat al unsprezecelea episod din cel mai nou sezon al serialului original marcă proprie „Fear the Walking Dead”. Al unsprezecelea episod al sezonului (intitulat „The Code”) este scris de Andrew Chambliss și Alex Delyle și regizat de Tara Nicole Weyr. În poveste, călătoria lui Morgan este întreruptă de noi cunoștințe. Prima jumătate a sezonului 4 a început cu un personaj aflat în fața unui foc de tabără și s-a terminat cu 9 astfel de figuri. Personaje care și-au început călătoria singure au ajuns să cunoască alte persoane în mod neașteptat, într-una dintre ultimele situații în care se așteptau să fie împreună: apocalipsa morților-vii. În a doua parte a seriei, vor explora ce au devenit acum – pe cont propriu și împreună – și vor decide cum procedează în continuare. Se vor confrunta cu adversari noi: oameni, zombi și natura însăși. Călătoria lor va fi una plină de pericole, dragoste, suferință, pierdere și, în cele din urmă, speranță.

Thriller. Law Abiding Citizen
Luni, 27 august, ora 21:30, PRO TV

Filmul îl are în prim-plan pe Clyde Shelton, personajul lui Gerard Butler, o victimă a unui atac violent, și pe Nick Rice, un procuror din Philadelphia, interpretat de laureatul Premiului Oscar Jamie Foxx. Actiunea prezintă o lume a violenței și a răzbunării, unde nimic nu este ceea ce pare și în care legea este tot timpul cu un pas în urmă. Clyde Shelton (Gerard Butler) este un inventator strălucit care duce o viață fericită alături de famile, până în momentul în care asistă neputincios la uciderea cu bestialitate a fiicei și sotiei sale, în propria sa casă. Cei doi asasini sunt prinsi, iar tânărul procuror adjunct Nick Rice (Jamie Foxx) este forțat de seful său să accepte o înțelegere cu unul dintre criminali. Acesta primește o pedeapsă infimă, în timp ce complicele său este condamnat la moarte. Greșeala este fatală, pentru că Shelton pornește o cruciadă sângeroasă împotriva sistemului. 

Comedie. Ghostbusters (2016)
Marţi, 28 august, ora 09:50, Film Now

După 30 de ani de la debutul filmului original şi 25 de ani de la ultima vânătoare a fantomelor pe ecrane, o nouă echipă, exclusiv feminină, o ia pe urma fantomelor.Noul film a pornit de la regizorul Paul Feig, care este creatorul “Freaks and Geeks” şi regizorul filmelor Bridesmaids, The Heat şi Spy şi care şi-a construit o mare reputaţie în lumea comediei cinematografice având un portofoliu impresionant alcătuit din cele mai revoluţionare şi memorabile comedii din ultimii ani. În centrul atenţiei este Erin Gilbert (Kristen Wiig), care râvneşte la un post în departamentul de fizică al prestigioasei universităţi Columbia. Când se află că Erin este coautoarea unei cărţi despre fantome, de credibilitatea ei se alege praful, prin urmare Erin nu are nimic de pierdut atunci când o avalanşă de entităţi supranaturale o determină să facă din nou echipă cu vechea ei prietenă Abby (Melissa McCarthy), în continuare obsedată de fantome. Alături de partenerele lor Holtzmann (Kate McKinnon) şi Patty (Leslie Jones), Erin şi Abby vor lupta întru salvarea New York-ului.


Acțiune. Jack Reacher: Never Go Back
Joi, 30 august, ora 20:00, Antena 1

Pentru a ieşi cu basma curata şi a-şi salva viaţa, Jack Reacher încearcă să descopere adevărul din spatele unei conspiraţii guvernamentale, aflând astfel un potențial secret din trecutul său care i-ar putea schimba viața pentru totdeauna.

Aventuri/fantasy. City of Ember (2008)
Vineri, 31 august, ora 21:10, TVR 2

Timp de peste două sute de ani, locuitorii din Ember ar fi trăit în întuneric dacă nu ar fi fost marile lămpi care luminează orașul zi de zi. Numai că acum luminile pâlpâie, iar penele de curent vin din ce în ce mai des. Clădirile se năruie, iar proviziile de hrană sunt pe sfârșite. Mai devreme sau mai târziu, straniul oraș va fi înghițit de întunericul veșnic. Cu toate astea, se pare că nimeni nu știe ce este de făcut și viață își continuă cursul firesc: atunci când copiii din oraș împlinesc doisprezece ani, primarul (Bill Murray) vine la școli și fiecare trage un bilețel cu câte o meserie. Dintre ele, cea mai primejdioasă e lucrul la conducte. Acestea sunt adânc sub oraș, și uneori cei care lucrează la ele nu revin. Lînă Mayfleet trage tocmai bilețelul cu înspăimântătoarea slujbă de lucrător la conducte, ceea ce înseamnă muncă în tunelurile umede din adâncul pământului. Doon Harrow, un prieten de-al ei, trage bilețelul de mesager, și îi cere Linei să facă schimb. Doon (Harry Treadaway) își dorește să ajungă sub pământ tocmai pentru că acolo e generatorul.

Comedie de Woody Allen. To Rome with Love
Sâmbătă, 1 septembrie, ora 20:10, TVR 2

Faimosul arhitect John (Alec Baldwin) își petrece vacanța la Roma, acolo a locuit odinioară, în tinerețe. În preumblările sale prin fostul său cartier îl întâlnește pe Jack (Jesse Eisenberg), un tânăr care îi amintește de el așa cum era în tinerețe. Jack se îndrăgostește până peste urechi de Monica (Ellen Page), frivola prietena a lui Sally, iubita lui John. În același timp, Jerry (Woody Allen), un director de operă care s-a retras din activitate, pleacă la Roma împreună cu soția sa, Phyllis (Judy Davis), pentru a face cunoștință cu Michelangelo (Flavio Parenti), logodnicul italian al fiicei lor Hayley (Alison Pill). Jerry e uimit să afle că tatăl lui Jerry, Giancarlo (celebrul tenor Fabio Armiliato), un antreprenor de pompe funebre, cântă arie de operă într-o manieră demnă de La Scala. Convins că acest talent extraordinar nu trebuie să rămână anonim, Jerry își pune în cap să-l promoveze pe Giancarlo, resuscitându-și, astfel, propria carieră.

Acțiune. Dezastrul din San Andreas
Duminică, 2 septembrie, ora 20:00, PRO TV

Dwayne Johnson este eroul musculos salvator în San Andreas, film de aventuri cu o apocalipsă acvatică dezlănțuită. După ce falia din San Andreas cedează provocând un cutremur catastrofal de peste 9 grade magnitudine în California, un pilot de elicopter de intervenţie (Dwayne Johnson) şi fosta lui soţie îşi unesc forţele pentru a-şi salva fiica prinsă printre dărâmături în San Francisco. Însă intervenţia lor printre ruine este doar începutul problemelor, pentru că lucrurile degenerează chiar atunci când ei cred că totul s-a terminat. Dezastrul din San Andreas a fost filmat în locaţii superbe precum Coasta de Aur, Brisbane, Queensland, Los Angeles sau San Francisco.

Exploreaza subiecte similare:

Fear the Walking Dead, Lennie James, Law Abiding Citizen, Jamie Foxx, Gerard Butler, Ghostbusters, Paul Feig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon, Leslie Jones, Jack Reacher: Never Go Back, City of Ember, Harry Treadaway, Bill Murray, San Andreas, Dwayne Johnson, Woody Allen, To Rome with Love

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells