Recomandări TV 8-14 august 2016. Actori veterani și sex-simboluri pe micul ecran

de Gloria Sauciuc în 8 Aug 2016
În secțiunea „TV” puteți consulta oferta integrală de filme și seriale a posturilor de la noi dar și programul TV complet

Luni. Film cu Chuck Norris
Dispărut în misiune/Missing in Action (1984)
Paramount Channel, ora 22.55
O placută reîntâlnire cu Chuck Norris, și de data aceasta într-un rol de justițiar, dar nu de ranger texan, ci de fost prizonier de război, un colonel care se întoarce în Vietnam pentru a găsi și elibera un grup de prizonieri americani. Un film de acțiune, din care nu lipsesc scenele tari, spectaculoase, în care în prim plan se află nimeni altul decât Chuck Norris.

Marți. Horror cu zombi
30 Days of Night
TV1000, ora 00.10
Orășelul Barrow se află în Alaska în extrema emisferei nordice și, în fiecare an este cufundat în noaptea polară timp de o lună. În timp ce majoritatea locuitorilor se îndreaptă către sud în timpul iernii, un misterios grup de străini apare: vampiri însetați de sânge, doritori să profite de întunericul neîntrerupt pentru a se hrăni cu nefericiții rămași în oraș. Persnajul arătosului Josh Hartnett va da de furcă intrușilor.

Miercuri. Thriller-horror
Cabana din pădure/The Cabin in the Woods (2012)
ProCinema, ora 22.30
Mai mulți tineri ajung plini de entuziasm într-o cabană din pădure. Sunt convinși că vor petrece un weekend de milioane, cu muzică și băutură din plin, dar ceva cu totul și cu totul ieșit din comun li se va întâmpla... Arătosul Chris Hemsworth conduce distribuția de staruri.

Joi. Bigrafic/dramă
Behind the Candelabra (2013)
TV1000, 01.10
Primul rol al lui Michael Douglas după tratarea cancerului la gât este cel al lui Liberace, cel mai bine plătit showman din lume în perioada 1950-1970, un pianist talentat şi un vizionar, care a adus costume flamboiante la concertele de pian, renunţând la clasicul frac negru pentru reprezentaţii.

Homosexualitatea artistului, costumele strălucitoare, mantiile din blănă ce cântăreau câteva kilograme, pietrele preţioase, extravaganţa până la kitsch, puteau face din personajul principal al filmului Behind the Candelabra, concurent la Cannes pentru Palme d'Or, o caricatură. Însă Michael Douglas l-a ferit de asta. Îl face o persoană caldă, de care ne apropiem. Îi dă câteva gesturi afectate şi tonuri vocale, e drept, de care se mai servesc actorii când vor să redea un personaj gay, dar per total îl prezintă pe Liberace în toată vulnerabilitatea, viciile şi frumuseţea sa.

Vineri. Comedie
Un socru de cosmar/Meet the Parents
Antena 1, ora 22.15
Greg Focker este indragostit pana peste cap de prietena sa Pam si este pe punctul de a-i pune intrebarea cheie „Vrei sa fii sotia mea?". Cand si-a propus sa o faca este insa intrerupt de un telefon in care Pam este anuntata de sora ei mai mica ca a fost ceruta in casatorie si ca se marita. Greg isi da seama ca trebuie sa o ceara pe Pam tatalui ei si ca ocazia nuntii surorii ei ar fi potrivita pentru cererea mainii iubitei sale.
Ajunge la familia Byrnes - care pare ideala - in prag - un sot si tata iubitor, o mama la fel si o pisica. Greg se da peste cap sa se faca placut dar weekend-ul debuteaza catastrofal- bagajul ii este ratacit la aeroport si aluneca intr-o cascada de intamplari hazlii dar si dezastruoase. Numele sau provoaca stupefactie. Se scrie Focker dar se pronunta... Prenumele este Greg dar in realitate este... Gay! Cu Ben Stiller, Teri Polo, Robert De Niro, Owen Wilson, Blythe Danner

Sâmbătă. Dramă
Sus, în aer/Up in the Air
TNT, ora 19
Primul film de mega-criză dat de Hollywood de la problemele apărute în sistemul financiar american (şi nu numai), Up in the Air este un îngrijorător (şi în acelaşi timp optimist) melanj de dramă, comedie şi satiră, pe care un cinefil l-ar putea pune pe acelaşi raft cu American Beauty, fără ca acest al treilea lungmetraj al lui Jason Reitman să aibă chiar greutatea şi consistenţa cvintuplului oscarizat al lui Sam Mendes. George Clooney este Ryan Bingham, un campion al neimplicării, care-şi petrece imensa majoritate a zilelor departe de casă, dând afară angajaţii companiilor aflate în programe de restructurare.

Duminică. Documentar
Casanova, prin ochii lui Fellini
TVR 2, ora 03.00
Realizat chiar pe platourile unde Federico Fellini şi-a filmat celebrul „Casanova” şi conceput de doi colaboratori apropiaţi ai marelui regizor, documentarul este o incursiune inedită în universul fellinian şi o meditaţie pe tema mitului eternului seducător.Participă: Federico Fellini, Marcello Mastroianni, Alberto Sordi, Vittorio Gassman




Exploreaza subiecte similare:

Chuck Norris, Chris Hemsworth, Michael Douglas, The Cabin in the Woods, 30 Days of Night, Missing in Action, Meet the Parents, Up in the Air, Robert De Niro, George Clooney, Josh Hartnett

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells