Recomandări TV 21-27 august. O săptămână sângeroasă pe micul ecran

de Gloria Sauciuc în 21 Aug 2017
Mercenari, mafioţi, creaturi fantastice, spioni, în filmele ce se vor difuza pe micul ecran săptămâna aceasta

Ziua de luni este a recomandărilor TV pentru toată săptămâna, aşa că iată, mai jos, o serie de filme ce ne-au atras atenţia din programul TV de săptămâna aceasta Nu ezitaţi să consultaţi rubricile Filme la TV şi Seriale la TV pentru oferta completă a posturilor de la noi.

Acţiune. Ronin (1998)
luni, 21 august, 20.30, ProCinema
În Japonia Evului Mediu, Ronini erau samuraii care nu reușeau să-și apere stăpânul. Erau dezonorați toată viață și, pentru a-și câștiga existența, trăiau ca hoți sau ucigași plătiți. În filmul lui John Frankenheimer, membrii unei grupări clandestine ajung să se ucidă într ei, învrăjbiți de o miză uriașa pusă la bătaie de un client a cărui identitate nici măcar nu o cunosc.  Capul de afiș al distribuției este ținut de tandemul Robert De NiroJean Reno care par să se fi născut pentru rolurile celor doi Ronini de frunte. Titlulara rolului principal feminin este frumoasa Natascha McElhone.

Aventuri. Conan (2011)
marţi, 22 august, ora 21.30, ProTV
O căutare care începe ca o răzbunare personala pentru fiorosul luptător se transformă curând într-o bătălie cruntă între mari rivali, monştrii terifianţi şi şanse imposibile. Conan (Jason Momoa) îşi dă seama pe măsură ce bătălia continuă că el este singura şansă de scăpare a marilor naţiuni Hyboria de forţa crescândă a răului. Ron Perlman, Rose McGowan, Stephen Lang completează distribuţia.

Thriller. Notorious (1946)
miercuri, 23 august, ora 21:10, TVR 2
Devlin (Cary Grant) o fi cel care trage sforile, însă Alicia Huberman (Ingrid Bergman) este cea care trebuie să deconspire un cuib de spioni nazişti în filmul Notorious, chiar dacă pentru asta ea trebuie să îşi mintă soţul şi să înceapă o aventură cu graţiosul Devlin.

Acţiune.  Van Helsing (2004)
joi, 24 august, Digi Film, ora 18:00
Spectatorii vor fi cufundați în sec XIX și plimbați în Londra, Roma, Paris și Transilvania unde diavolul se poate întruchipa în
orice om și poate lua forma unor monștrii ce terorizează generații la rând, sfidând și învingând pe rând pe toți cei curajoși și deciși care încercau să-i învingă, provocându-i să apăra și să se angajeze la luptă. Inventivul regizor Stephen Sommers aduce pe ecran un puternic și carismatic vânător de rău – Van Helsing.

Nerecomandat sub 15 ani. Apocalypto (2006)
vineri, 25 august, ora 23.15, ProTV
În timpul civilizației Maya un trib pașnic este atacat de războinicii regatului care caută sclavi și oameni pentru a aduce jertfă zeilor. Labă de jaguar (Rudy Youngblood), un tânăr ales pentru a fi sacrificat, reușește să își ascundă soția însărcinată și copilul într-o grotă înainte de a fi capturat. Datorită unei eclipse, el reușește să se salveze exact înainte de a fi omorât și fuge din regat pentru a încerca să își schimbe soarta și să își salveze familia. Filmul este regizat de Mel Gibson și a fost nominalizat la trei premii Oscar.

Comedie romantică. Jurnalul lui Bridget Jones (2001)
Sâmbătă, 26 august, ora 20:00, DIVA
În timp ce prietenii ei Jude, Sharon și Tom îi dau sfaturi nefolositoare, Bridget (Renee Zellweger) se află într-o adevărată încurcătură, între doi bărbați: șeful ei fermecător, sexi dar periculos, Daniel Cleaver (Hugh Grant) și Mark Darcy (Colin Firth) - un vechi prieten de familie care pare la început distant și plictisitor, până când adevarata lui fire este dezvăluită.

Încercările eșuate ale lui Bridget de a-și controla viața haotică și de a-și găsi echilibrul sufletesc sunt notate în jurnal. Cu timpul, Bridget descoperă că are o abilitate formidabilă de a supraviețui confuziei din jurul său.

Mona Lisa (1986)
Duminică, 27 august, ora 22:20, TVR 2
După ce este eliberat din închisoare, George (Bob Hoskins, nominalizat l Oscar şi premiat cu Globul de Aur pentru rol) încearcă din răsputeri să își găsească de lucru, dar timpul petrecut după gratii i-a redus serios șansele, făcându-l neimportant în lumea interlopă. Singura slujbă pe care reușește să o găsească este aceea de șofer pentru Simone (Cathy Tyson, Globul de Aur pentru cea mai buna actrita în rol secundar), o superbă damă de companie de care, într-un final, se îndrăgostește. Însă Simone este implicată într-un joc periculos, iar în momentul în care George acceptă să îi ofere ajutorul, se trezește prins în acest joc de-a șoarecele și pisica cu unul dintre cei mai importanți capi ai mafiei locale, Mortwell.

Exploreaza subiecte similare:

Ronin, Robert De Niro, Jean Reno, Conan the Barbarian, Jason Momoa, Rose McGowan, Stephen Lang, Notorious, Ingrid Bergman, Van Helsing, Cary Grant, Apocalypto, Mel Gibson, Bridget Jones's Diary, Hugh Grant, Bob Hoskins, Cathy Tyson, Mona Lisa, Ron Perlman

Alte știri din cinema

Unde se va opri Inside Out 2? Noi recorduri pentru animaţia Pixar

Continuarea a încasat 1,44 miliarde de dolari, dar totalul s-ar putea să fie considerabil mai mare

Primul serial Alien termină filmările: acţiunea are loc pe Terra!

Alien: Earth îi are în rolurile principale pe Sydney Chandler şi Timothy Olyphant

Animaţie cu spermatozoizi, pregătită să... ejaculeze pe ecrane

Animaţia Spermageddon promite să fie la fel de ireverenţioasă ca Sausage Party

Timothée Chalamet învaţă să joace ping pong pentru Marty Supreme

Actorul din Wonka şi Dune interpretează un campion la tenis de masă

Părerea ta

Spune-ţi părerea
lili22 pe 24 august 2017 10:58
Toate filmele de mai sus au mai fost difuzate...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells