Recomandări TV 18-24 iulie. Acțiune, parkour, crimă, film de război

de Gloria Sauciuc în 18 Iul 2016
Iată propunerile noastre din oferta micului ecran dar nu ezitați să consultați programul TV integral oferit de Cinemagia

Serial. „Preacher
luni, 18 iulie, ora 23.00, AMC
Jesse Custer este un predicator problematic dintr-un orăşel texan. El este posedat de o entitate misterioasă care îi conferă o putere neobişnuită. Împreună cu prietena sa, Tulip, şi un vampir irlandez numit Cassidy, Custer porneşte într-o călătorie cu scopul de a-l găsi pe Dumnezeu, la propriu.

Acțiune. S.W.A.T. - Trupe de elită
Marți, 19 iulie, 20.30, ProCinema
După săptămâni de antrenament fizic solicitant, noua echipă S.W.AT. este rapid implicată în acțiune când un celebru lord al drogurilor, Alex Montel (Olivier Martinez), oferă cu obrăznicie 100 de milioane$ recompensă oricui îl poate elibera din custodia poliției. În timp ce escortează această "persoană importantă" în afara Los Angeles-ului și în mâinile agenților federali, sunt urmăriți de o bandă de mercenari bine înarmată.

Film de război. „Jarhead”/„Pușcași marini
miercuri, 20 iulie, ora 21.30, TV1000
Acţiunea are loc în timpul Războiului din Golf şi prezintă un recrut, pe Anthony Swofford (Jake Gyllenhaal) la a treia deplasare din tabăra de antrenament ca să preia misiuni. După finalizarea antrenamentului el primeşte o armă de lunetist şi un rucsac de 45 de kilograme şi pleacă prin deşertul din Orientul Mijlociu, prea puţin ferit de căldura imposibilă. Avansează fără a fi protejat de soldaţii irakieni, fiind mereu în pericol de a fi văzut de inamici. Swofford şi colegii săi puşcaşi marini se încurajează reciproc în timp de parcurg zone deşertice într-o ţară pe care nu o înţeleg, împotriva unui inamic pe care nu-l pot vedea şi într-un conflict pe care nu-l pricep. Regia e semnată de Sam Mendes.    

Serial în premieră. „Crimă cu premeditare
joi, 21 iulie, ora 22.50,  TNT
Terry English (Taye Diggs) și Hildy Mulligan (Kathleen Robertson) anchetează o crimă bizară până când ajung să scoată la iveală o multitudine de infracțiuni. Cei doi detectivi ajung rapid la concluzia că nu există coincidențe, ci doar un lung lanț de minciuni și infracțiuni. Creat de câștigătorul premiului Emmy®, Steven Bochco, serialul îi duce pe telespectatori într-o investigație de omucidere complexă. Joi, 21 iulie, se difuzează primul episod, serialul continuând în fiecare zi de joi, de la 22.50.

Acțiune și parkour. „District 13: Ultimatum
vineri, 22 iulie, 20.30, ProCinema
Căpitanii Damien (Cyril Raffaelli) și Leito (Favid Belle) trebuie să readucă pacea în Districtul 13, un sector tulburat, înainte ca serviciile secrete ale orașului să ia măsuri drastice. Gangsterii din ghetouri sunt controlați de un criminal periculos, care dirijează 5 cartiere. După o misiune de succes imptriva gangsterilor, căpitanul Damien este arestat de poliție deoarece în bucătăria lui au fost găsite 3 kilograme de heroină “plantate” de agenții corupți.Walter Gassman (Daniel Duval), șeful corupt al agenției de securitate, primește o sumă mare de bani de la un contructor, care este interesat sa ridice clădiri în zona săracă a districtului. Niște adolescenți filmează acțiunea murdară a agenților și ajung să fie vânați de către poliție.

Film cu Bud Spencer. „Detectiv cu greutate
sâmbătă, 23 iulie, ora 21.15, TVR 1
După mulţi ani, detectivul Costello îl reîntâlneşte pe Burt, un boxer care-i povesteşte cu ce probleme a ajuns să se confrunte din cauza celor care se ocupă de meciuri. Încercând să-l ajute, Jack Costello îl ia în grijă pe fiul lui Burt, un puşti poreclit Yo-Yo. Detectivul va avea însă mult mai mult de-atât de făcut, fiindcă boxerul dispare, şi trebuie pornită o anchetă.

Documentar.  „The Russian Woodpecker
sâmbătă, 23 iulie, 23.45,  Sundance Channel
O victimă ucraineană a dezastrului nuclear de la Cernobîl descoperă un secret macabru şi trebuie să decidă dacă merită să-şi rişte viaţa pentru a-l dezvălui, în mijlocul revoluţiei şi războiului. Regizorul american Chad Gracia, câștigătorul Marelui Premiu al Juriului pentru documentar la Festivalul de la Sundance 2015, în secțiunea World Cinema, a fost prezent în România, la proiecția filmului său, The Russian Woodpecker, în cadrul festivalului Cinepolitica 2015.

Film românesc. „Gioconda fără surâs
duminică, 24 iulie, 14.10, TVR2
Trei prieteni din copilărie, foşti colegi de şcoală – o femeie şi doi bărbaţi care au iubit-o - se întâlnesc după zece ani şi încearcă să înţeleagă motivele care i-au unit cândva, i-au despărţit şi le-au marcat destinele. Regia: Malvina Urşianu

Exploreaza subiecte similare:

Preacher, S.W.A.T., Jarhead, Murder in the First, Banlieue 13 - Ultimatum, Extralarge: Jo-Jo, The Russian Woodpecker, Gioconda fara suras, Malvina Urşianu

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells