Recomandări TV 13-19 iunie. Filme de colecție și serial de comedie nou, producție 2016

de Gloria Sauciuc în 13 Iun 2016
Secțiunea „TV” vă oferă informații despre cele mai populare filme și seriale ale săptămânii difuzate pe micul ecran

Dramă.  Bonjour Tristesse
luni,  13 iunie , ora 18.30,  ProCinema

Playboy-ul Raymond (David Niven) și fiica sa, adolescenta Cécile (Jean Seberg), duc o viață boemă și lipsită de griji, petrecându-și timpul liber în cluburi de noapte, cazinouri și pe Riviera Franceză. Sosirea în vizită a creatoarei de modă Anna Larsen (Deborah Kerr) tulbură liniștea familiei, producând fetei accese de gelozie ce conduc la un final trist. Tot luni, de la 22.30, Pro Cinema difuzează Texas Killing Fields, cu Jeffrey Dean Morgan, Sam Worthington, miercuri - Jennifer's Body iar joi, de la 22.15 - The Cabin in the Woods (2012). Toate filmele programate de ProCinema săptămâna aceasta se pot consulta la rubrica „Filme la TV” din secțiunea „TV” de pe Cinemagia.

Muzical. Yentl
marți, 14 iunie , ora 23,  AMC

Barbra Streisand în ipostază de actriță, regizoare, scenaristă și nu în ultimul rând cântăreață. Un film muzical dar care nu respectă stilul clasic al acestui gen de film. Aici nu cântă decât personajul principal și de multe ori aceste melodii sunt o exprimare a trăirilor lui interioare care sunt copleșitoare. Polonia începutului de secol XX, într-o comunitate evreiască. Yentl este o puștoaică băiețoasă care învață Talmudul pe ascuns, deși fetele n-au dreptul la învățătura. După moartea tatălui, ea se deghizează în băiat și, sub numele Anshel, se înscrie la o școală pentru rabini, unde se îndrăgostește de chipeșul Avigdor.

Telecinemateca.  Ucigașii, cu Burt Lancaster, Ava Gardner
miercuri, 15 iunie,  ora 20.10,  TVR 2 

Doi ucigași plătiți descind într-un mic oraș de provincie, pentru a-l asasina pe „Suedezul", angajatul unei stații de benzină locale, ce pare a-și aștepta cu resemnare sfârșitul. Reardon, detectivul companiei de asigurări la care „Suedezul" încheiase o poliță de viață, încearcă să reconstituie trecutul misterios al acestui fost boxer. Prezentare 5’ de Radu F. Alexandru

Campionatul European de fotbal.  România-Elveția
miercuri, 15 iunie,  ora 19,  PRO TV

Până pe 10 iulie, întreaga atenţie a lumii va fi aţintită spre Franţa, unde va avea loc a 15-a ediţie a Campionatului European de fotbal. Cele mai bune 24 de naţionale ale continentului se vor lupta timp de o lună pentru trofeul suprem

Serial nou de comedie. The Detour
vineri, 17  iunie, ora 21.30,  TNT

Un cap de familie al zilelor noastre își ia nevasta și copiii într-o călătorie. Pățaniile, situațiile comice și turnurile sunt la ordinea zilei. Serialul se bazează pe experiențele trăite de cuplul de creatori Jason Jones și Samantha Bee în viața reală. The Last Ship și Falling Skies sunt alte două seriale populare difuzate de TNT. Consultați rubrica „Seriale la TV” de pe Cinemagia!

Dramă.  Păcatele tinereții
sâmbătă,  18  iunie, ora 22,  Paramount Channel

Filmul aduce în prim plan patru foști delincvenți minori care își duc la capăt răzbunarea finală asupra foștilor gardieni de la școala de corecție, care îi violaseră și torturaseră. Cu Robert De Niro, Kevin Bacon,  Brad Pitt, Dustin Hoffman, Minnie Driver, Billy Crudup. 


Campionatul European de fotbal.  România-Albania
duminică, 19 iunie,  ora  22,  PRO TV 

Este prima ediţie din istorie în care la Euro vor fi prezente 24 de echipe, iar în fazele eliminatorii se vor califica, pe lângă primele două clasate din fiecare grupa, şi cele mai bune patru locuri trei.

Tot duminică, de la 22.30 se difuzează pe TVR 2 filmul românesc Principii de viață. Toate filmele programate de TVR 2 săptămâna aceasta se pot consulta pe Cinemagia.

 

Exploreaza subiecte similare:

Bonjour tristesse, Texas Killing Fields, Jennifer's Body, The Cabin in the Woods, Deborah Kerr, Jean Seberg, David Niven, Barbra Streisand, Yentl, Burt Lancaster, Ava Gardner, The Killers, Sleepers, The Detour, Robert De Niro, Kevin Bacon, Brad Pitt, Dustin Hoffman, Minnie Driver, Principii de viaţă

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells