Recomandări timp liber: la o cafea cu Victor Rebengiuc şi „Drumul Mătăsii”, un spectacol unic în România

de Gloria Sauciuc în 7 Feb 2014
Secţiunea „Timp liber” vă aşteaptă cu o mulţime de evenimente interesante, ce vă vor trage de mână în oraş

Actorul Victor Rebengiuc vine la „Cafeaua de Weekend”, sâmbătă, 8 februarie, ora 12.00, pentru a răspunde tuturor curiozităților participanţilor legate de fascinanta sa carieră în teatru și film. Cum a început? Cum ar vrea să continue? Cum se pregătește pentru scenă și cum pentru camera de filmare? Unde se simte mai în largul său? Sunt doar câteva din temele discuției informale pe care Control N a pregătit-o. Durata unei Cafele de Weekend este de 3 ore (12.00 – 15.00). Toți cei interesați se pot înscrie, în limita locurilor disponibile, la info@controln.ro. Taxa de participare este de 100 lei.

La Godot Cafe Teatru se joacă „Proof” - sâmbătă, 8 februarie, de ora 19:00. O piesă care a câștigat Premiul Pulitzer în anul 2001 și a cărei montare pe Broadway a depășit 1000 de reprezentații! Text ecranizat în anul 2005, cu o distribuție de excepție (Gwyneth Paltrow și Anthony Hopkins) - un film de mare succes, cu nominalizări la Globurile de Aur și la Festivalul de la Veneția. O poveste tulburătoare despre geniu și nebunie. Unde e adevărul? Care e granița care le separă pe cele două și cine este îndreptățit să judece de ce parte a ei ne aflăm? Poate dragostea să depășească bariera dintre sănătate și nebunie?

  „Drumul Mătăsii”, primul spectacol de arte marțiale, teatru non-verbal și dans din România, are loc duminică, 9 februarie, de la ora 19:00 pe Strada Lipscani nr. 53. Kung Fu, pantomimă, dans, arme tradiționale, costume seducătoare, metaforă și umor - toate acestea fac din „Drumul mătăsii” o combinație spectaculoasă de basm chinezesc și film cu Jackie Chan.

Marţi, 11 februarie (ora 19.00), pe scena studioului Sala Radio din Berthelot, are loc o întâlnire muzicală la „nivel înalt”: 4 viori, 2 viole şi 2 violoncele. Patru viori, două viole şi două violoncele, altfel spus trei instrumente de coarde şi opt muzicieni cu o foarte frumoasă carieră internaţională, rezidenţi la Zürich sau la Bucureşti, şi-au dat întâlnire într-un singur eveniment, un recital extraordinar BRAHMS (Sextetul nr. 2 în sol major)/ENESCU (Octetul op. 7 în do major)! Un repertoriu de virtuozitate, rar cântat în România în această formulă, va aduce iubitorilor muzicii o seară extrem de plăcută la Sala Radio. Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în Magazinele Inmedio , în Magazinele Germanos şi la Casa de Bilete a Sălii Radio. Pentru alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio, consultaţi site-ul www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.

Concert de Valentine’s Day pe 13 februarie la Hard Rock Cafe

Iulian Canaf (finalist Vocea Romaniei) si trupa sa „Excentric Band”! cântă la Hard Rock Cafe, joi, 13 februarie 2014, începând cu ora 21:00. Iulian Canaf şi trupa sa, Excentric Band, promit un show exploziv pe scena Hard Rock Cafe. Comparat deseori cu Luis Armstrong, Canaf vă va ţine cu sufletul la gură, interpretând atât piese proprii cât şi preluări. Canaf Excentric Band inseamna blues, funk si rock interpretate intr-un stil distinct si personal. Pe scena alaturi de Iulian vor fi printre altii: Sorin Petrila (chitara), Vlad Spatar (bas), Razvan Boroda (clape) si Vlad Apetroaiei (tobe). Biletele pentru concertul Canaf si Excentric Band din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Tot pe 13 februarie, de la ora 20, vă propunem să ascultaţi „Confesiuni despre viață și artă cu Radu Beligan” la Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București (Piața Alexandru Lahovari nr. 7), dacă nu aţi reuşit anul acesta să-l vedeţi pe scenă pe recent intratul în cartea recordurilor Radu Beligan. Spectacolul autobiografic, impresionant prin amploarea mărturisirilor sale, poartă amprenta unei vieți de excepție și ni-l înfățișează pe Radu Beligan în ipostazele de actor, profesor, regizor, director de teatru şi scriitor, ipostaze pe care și le-a asumat de-a lungul vieții.

Alte știri din cinema

SkyShowtime anunță o gamă largă de filme și seriale, înaintea lansării serviciului în opt noi piețe din Europa Centrală și de Est

Noul serviciu european de streaming va fi disponibil din 14 februarie în Albania, Cehia, Ungaria, Kosovo, Macedonia de Nord, Polonia, România și Slovacia

Un portret al Angelinei Jolie, imaginat de artistul Palombo, atrage atenția asupra cancerului de sân

Pictura murală poate fi văzută în inima orașului Milano

Premiile Zmeura de Aur: Blonde conduce cu opt nominalizări, Tom Hanks dublu nominalizat

Palmaresul va fi anunțat cu o zi înaintea Oscarurilor, anume pe 11 martie

Cum s-a răspândit epidemia în serialul HBO The Last of Us?

Vom vedea originea răspândirii fungilor ce aduc apocalipsa în The Last of Us, sau sursa infectării va rămâne un mister?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 21 februarie 2014 19:10
Asta da eveniment... Rebenciuc!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells