Reboot-ul lui Pet Sematary va fi regizat de Juan Carlos Fresnadillo

de Cristina Grigore în 1 Nov 2013
Noul film bazat pe cartea lui Stephen King îl va avea la cârmă pe regizorul lui 28 Weeks Later

Sunt mai bine de trei ani de când Paramount Pictures a început lucrul la remake-ul lui Pet Sematary, filmul bazat pe romanul cu același nume publicat de Stephen King în 1983. Studiourile îl angajaseră iniţial pe scenaristul lui 1408, Reign of Fire și Mimic, Matthew Greenberg, să se ocupe de scenariu, însă pe partea de regie lucrurile au devenit complicate.

Mulți dintre regizorii abordați de Paramount – printre ei s-au aflat și Guillermo del Torro și Alexandre Aja (The Hills Have Eyes, Mirrors, Piranha 3D) – au renunţat pe parcurs la proiect, ce a ajuns acum la regizorul lui 28 Weeks Later, Juan Carlos Fresnadillo, scrie Variety.com.

Pet Sematary spune povestea unei familii care schimbă viața la oraș pe cea simplă, de provincie. Descoperă însă curând un lucru înfricoșător: casa în care s-au mutat se află lângă un cimitir al animalelor făcut pe un teren vechi de înmormântare, dominat de forţe malefice. Când cel mai mic dintre copii este ucis într-un accident de mașină, tatăl duce corpul acestuia în cimitir, unde este înviat, dar ia o formă demonică.

Primul film Pet Sematary a fost lansat în 1989 şi a fost filmat în statul american Maine, locul de baştină al lui King. Autorul a avut chiar o scurtă apariţie în film, în rolul unui preot. Pelicula nu a fost bine primită de critici şi a fost urmată de o continuare şi mai slab cotată în 1992.

Exploreaza subiecte similare:

Pet Sematary, 1408, Reign of Fire, Mimic, Guillermo Del Toro, Alexandre Aja, The Hills Have Eyes, Mirrors, Piranha, 28 Weeks Later, Juan Carlos Fresnadillo

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 20 decembrie 2013 17:36
Ma bucur, "Pet Sematary" chiar a fost un film reusit. Si sper sa iasa ceva bun si de aici :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells