Reboot-ul lui Godzilla va beneficia de doi noi monștri?

de Cristina Grigore în 10 Ian 2013
Reboot-ul lui Godzilla va beneficia de doi noi monștri?

Monștri uriași vor lua cu asalt marile ecrane începând din acest an, iar două dintre titluri vin din partea studiourilor Warner Bros., care după lansarea din acesta an a lui Pacific Rimfilmul lui Guillermo del Toro în care roboți uriași se luptă cu monștri gigantici – pregătește relansarea lui Godzilla.

Regizorul atașat producției, Gareth Edwards (Monsters) suține însă că acesta va fi însă foarte diferit de Pacific Rim, deoarece acțiunea este plasată în zilele noastre și încearcă să afle ce s-ar întâmpla dacă Godzilla și-ar face cu adevărat apariția.

Cei de la CHUD.com au sondat și mai mult în povestea noului film și au aflat că scenariul merge chiar mai departe. Astfel, se pare că doi noi monștri vor fi creați pentru a se dezlănțui în scenariul filmului, care va urma însă povestea unui soldat, neurmând linia clasică a filmelor originale.

Filmările lui Godzilla sunt programate să înceapă în luna martie, lansarea – și în format 3D – urmând să aibă loc în mai 2014.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 10 ianuarie 2013 10:23
un film de vazut....oricum mie mi-a placut si varianta din 98......in afara de final..pacat de faptul ca a murit......
radurex25 pe 10 ianuarie 2013 14:12
sa cauti pe youtube godzila: the series; este un serial animat care continua evenimentele din film, merita, pacat ca a fost anulat pe la mijlocul sezonului doi
Bayard pe 10 ianuarie 2013 11:06
Nu stiu ce ar putea aduce nou un film ca Godzilla.... sigur, filmul de acum un deceniu nu a fost nimic special, dar a aratat bine distrugerea unui oras. La fel si Cloverfield... Nu inteleg logica rebootului, Pacific Rim macar combina monstrii cu robotii uriasi...
Macabru pe 10 ianuarie 2013 17:01
O sa se numeasca "Godzilla and friends". Nu stiu ce sa mai adauge in film, ce sa mai faca la poveste, si baga mai multi monstrii..pff !
rizea.alex70 pe 10 ianuarie 2013 17:50
Sper sa fie un film foarte bun si sa intreaca predecesorul Godzilla.
alex_il_fenomeno pe 15 februarie 2013 18:43
Cu cat mai multi, cu atat mai bine, daca sunt atent lucrati.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells