Rebecca Ferguson, despre ce aduce nou personajul său din noua ecranizare Dune

de Cristina Grigore în 31 Oct 2019
Actrița o interpretează pe Jessica Atreides în remake-ul lui Denis Villeneuve

Într-un interviu acordat comingsoon.com, actrița Rebecca Ferguson a vorbit despre personajul său din remake-ul Dune și despre cum se va diferenția el de felul în care a fost abordat în romanele lui Frank Herbert.

Intriga respectă pe de-a-ntregul puterea Jessicăi, chiar dacă nu are așa multe drepturi precum regele și fiul pe care i l-a dăruit. Însă Denis [Villeneuve, regizorul peliculei, n. red.] a avut inspirația de a-i oferi autoritate atunci când este necesar”, a spus Ferguson.

Actrița a ținut să sublinieze că în noua adaptare acest personaj feminin - concubina ducelui Leto I Atreides - va fi abordat într-un mod diferit de cel din cărți și din filmul original, regizat de David Lynch.

Frank Herbert a scris această poveste într-un mediu în care exista - și este de înțeles - un dezechilibru în ceea ce privește egalitatea de gen. Cărțile au fost grozave. Au o mulțime de momente frumoase. Însă unul din lucrurile pe care Denis și scenariștii l-au luat acum în considerare este că povestea a fost scrisă în vremuri diferite de cele de astăzi, când se pune accent pe egalitatea de gen”, a mai explicat ea.

Filmul, ce se va lansa pe 18 decembrie 2020, va adapta doar prima parte a romanului Dune. În distribuție se vor mai afla Timothée Chalamet, Oscar Isaac, Jason Momoa, Dave Bautista, Javier Bardem și Charlotte Rampling.

Exploreaza subiecte similare:

Rebecca Ferguson, Dune, Denis Villeneuve, Timothée Chalamet, Oscar Isaac, Jason Momoa, Dave Bautista, Javier Bardem, Charlotte Rampling

Alte știri din cinema

Tot ce ştim despre Alien: Romulus

Noul film din franciza Alien se lansează la jumătatea lunii august

Trailerul Gladiator 2 este aici!

Puterea coruptă şi idealul libertăţii se confruntă din nou în arena Colosseumului

Vânătoarea lui Josef Mengele devine serial

"Îngerul morţii" de la Auschwitz a fost vizat de o spectaculoasă misiune de capturare

Când casa inteligentă devine mortală: trailerul Afraid!

Horror-ul în care un program de inteligenţă artificială se insinuează în viaţa unei familii se lansează pe 30 august

Părerea ta

Spune-ţi părerea
makina1980 pe 31 octombrie 2019 21:49
Daca si Dune o sa fie trasa in mocirla asta cu social justice/politically correctness/porgressive crap nu mai am nicio speranta pt omenire :)

Au distrus Star Wars si mai nou Batwoman, Watchmen cu " political agenda inception "/ Mai sunt si altelle dar nu vreau sa le insir aici.

constantin_nicolescu pe 1 noiembrie 2019 14:22
... sant de acord ... perfect adevarat / star wars a fost demolat ... ultimele 3 episoade nu sant slabe ca filme / ci nu reprezinta ideile si principiile lui Lucas / filozofia lui Campbell , binomul intuneric/lumina, bine/rau, jedi/sith ... madam aia presedinta sau ce la Disney, Kathleen Kennedy, i a luat franchisa lui Lucas si s a trintit in fruntea problemelor sub forma lui Rey ... asteptam acuma si pe nevasta lui James Bond sa/i preia stafeta ... nu e doar penibil, mi se pare nelinistitor ... femeia, din victima a istoriei e transformata direct in calau...
rob1cul pe 3 noiembrie 2019 20:42
TOT ce iese de la Hollywood trebuie tras in mocirla asta cu SJW/PC. Cica zice Rebecca Ferguson: „Frank Herbert a scris această poveste într-un mediu în care exista - și este de înțeles - un dezechilibru în ceea ce privește egalitatea de gen. Cărțile au fost grozave. Au o mulțime de momente frumoase. Însă unul din lucrurile pe care Denis și scenariștii l-au luat acum în considerare este că povestea a fost scrisă în vremuri diferite de cele de astăzi, când se pune accent pe egalitatea de gen”. CE TREABA are ce se intampla in zilele noastre si in lumea noastra, cu ce se intampla intr-o lume fantastica?!?

NOI citim carti, vedem filme pentru a SCAPA de lumea in care traim, nu pentru a ne afunda intr-o lume fantastica "care respecta agenda politica corecta" din lumea noastra.

Ghostbusters 2016, Ocean's 8, Batwoman, Star Wars. Star Trek Discovery, Watchmen, Terminator Dark Fate, Captain Marvel, Birds of Prey care trebuie sa apara si multe alte titluri din gaming, seriale, comics, tot Entertainment-ul a fost infectat de acesti oameni care ii intereseaza mai mult ce rasa, ce culoare si ce isi baga in fund un curacter decat povestea caracterului, ajungand sa scrie caractere feminine Mary Sue si caractere masculine NEmasculine.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells