Reacția lui Scarlett Johansson față de moartea personajului Black Widow îi va șoca pe fanii Marvel

de Georgiana Dorobanțu în 11 Sep 2020
Moartea personajului Black Widow în Avengers: Endgame s-a dovedit a fi o alegere controversată pentru Universul Marvel.

În timp ce mulți fani nu au fost de acord cu alegerea de a elimina personajul, Scarlett Johansson, care interpretează rolul Black Widow, nu a fost surprinsă de această decizie. De fapt, actrița a declarat că i s-a părut că decizia „are sens”.

În Avengers: Endgame, Natasha Romanoff, cunoscută drept Black Widow, se sacrifică pentru ca Hawkeye să obțină Piatra Sufletului. Moartea sa a contribuit la victoria Răzbunătorilor și a încheiat misiunea Natashei în Universul Marvel. Cu toate acestea, unii fani au fost foarte nemulțumiți că Black Widow a fost ucisă în Avengers: Endgame.

„Mă întreb cum ar putea cineva căruia i-a plăcut personajul să fie încântat de moartea ei. A fost groaznic. Încă de la început, din 2010, oamenii au observat că Black Widow este adesea exclusă de la promovare, se pierde în intrigă și nimeni în afară de Joss Whedon nu îi dezvoltă originea. Este interpretată de unul dintre cele mai mari staruri de la Hollywood și cu toate acestea a durat aproape un deceniu pentru a avea propriul film. După ce a fost ucisă. După ce abia a fost prezentă în Infinity War”, a scris un user pe Reddit.

Alți fani au avut o problemă cu felul în care Black Widow a fost comemorată în film.

„În mod clar una dintre cele mai mari nemulțumiri ale mele față de film. Într-un film de trei ore puteau să includă 1-2 minute pentru o comemorare adecvată pentru Nat. Priveghiul imediat după moartea sa a părut mai degrabă o modalitate prin care restul personajelor să accepte schimbarea, în loc să se axeze asupra lui Nat în sine”, a mai scris un fan pe Reddit.

Scarlett Johansson nu a avut o problemă cu moartea personajului său

În cadrul unui interviu pentru Empire, actrița a dezvăluit cum a aflat că Black Widow va muri în Avengers: Endgame.

„Înainte de a filma Infinity War am aflat ce se va întâmpla în Endgame”, a spus Scarlett. „Kevin Feige m-a sunat și mi-a spus 'Uite, suntem într-un moment în care vor fi mari sacrificii și pierderi'. Am anticipat cu toții asta. Deci nu părea ceva neobișnuit. Pentru mine era o decizie care avea sens, deși m-a întristat”, a declarat actrița.

„După ce am închis telefonul țin minte că mi-am spus 'OK, bănuiesc că eu voi fi'. Mi-a luat ceva timp să procesez decizia. A fost neplăcut, dar nu a fost un șoc”, mai spune Johansson.

Acțiunea din filmul Black Widow are loc înainte de Avenger: Endgame

Black Widow va fi lansat pe 6 noiembrie 2020 și va fi primul film din MCU Faza 4. Pentru că povestea Natashei este încheiată, filmul Black Widow este un prequel și acțiunea se va desfășura după evenimentele din Captain America: Civil War (2016).

„Cred că acest film reflectă asupra ceea ce se întâmplă referitor la mișcarea Time's Up și #MeToo”, a declarat Scarlett Johansson pentru Empire, citată de cheatsheet.com. „Ar fi fost o pierdere majoră dacă nu am fi abordat acest subiect”, a mai spus Scarlett.

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Endgame, Scarlett Johansson

Alte știri din cinema

Documentarul Impresioniști secreți în premieră la Happy Cinema București

Filmul explorează revoluția din artă adusă de mișcarea impresionistă, și prezintă 50 de comori ascunse, expuse pentru prima dată la Roma în Palazzo Bonaparte.

Avem sinopsis oficial pentru Monster Hunter, ecranizarea jocului video omonim

În fața unei primejdii care le-ar putea distruge lumea, acești viteji luptători își combină forțele pentru lupta supremă

Sequel-ul la The Passion of the Christ va fi „cel mai amplu film din istorie”

Mel Gibson lucrează la scenariul lui The Passion of the Christ: Resurrection de câțiva ani buni

Tenet are rezultate bune la box-office pe măsură ce publicul se întoarce, încet-încet, în săli

China, cu 5,6 milioane de dolari la al treilea weekend de rulare al filmului, încă este pe locul 1 la încasări

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells