Rachel Weisz, villain-ul din noul Bond?

de Ştefan Dobroiu în 29 Mar 2010
Rachel Weisz, villain-ul din noul Bond?

Rachel Weisz, care a filmat lunile trecute în România pentru The Whistleblower, ar putea interpreta un rol extrem de important în următorul Bond, spun cei de la worstpreviews citând cinemablend.

Se pare că actriţa britanică a declarat în repetate rânduri că i-ar face mare plăcere să-l acompanieze pe Daniel Craig într-un nou proiect Bond, mai ales că cei doi tocmai au terminat filmările la Dream House, un thriller despre un cuplu şocat să afle atrocităţile petrecute în casa în care tocmai s-au mutat.

O sursă foarte apropiată de echipa noului Bond declară că Weisz ar putea interpreta un rol cheie în următorul film, nimeni alta decât şefa puternicei organizaţii Quantum, din cauza căreia Bond-ul interpretat de Daniel Craig are atâtea de pătimit în primele două filme.

În acest moment filmul se află în curs de scriere de câtre celebrul Peter Morgan, nominalizat de două ori la Oscar pentru The Queen/Regina şi Frost/Nixon.

Bond 23 ar trebui să apară în cursul lui 2011.

Ţi-ar plăcea s-o vezi pe Rachel Weisz într-un rol negativ?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Blondie pe 29 martie 2010 15:52
Ar fi interesant de vazut insa nu cred ca va fi la fel de convingatoare ca si "fata rea" cum a fost Famke Janssen in personajul rusoacei rele Xenia Onatopp din Golden Eye, de fapt Famke Janssen cred ca a fost una din cele mai faine fete rele bond.
Cum pe 30 martie 2010 15:08
Cnad aud de porcaria asta de bond si de naspetul de daniel "neg" nu ma pot abtine sa nu injur. Capat brusc tourette!
danielopol radu pe 26 august 2010 17:09
CEL MAI BUN BOND A FOST CONSIDERAT PIERCE BROSMAN

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells