Rachel McAdams şi Channing Tatum îşi jură iubirea

de Gloria Sauciuc în 18 Iun 2010
Rachel McAdams şi Channing Tatum îşi jură iubirea

Rachel McAdams şi Channing Tatum vor fi protagoniştii filmului The Vow, anunţă Variety. Michael Sucsy va regiza, filmările urmând să înceapă în luna august. Se va filma în Chicago şi la Toronto, finanţarea producţiei fiind asigurată integral de către Spyglass Entertainment (producător pentru Paramount al Dinner for Schmucks şi pentru Sony al The Tourist).

Proiectul se bazează pe cazul real al unei femei care îşi pierde memoria într-un accident de maşină, şi face eforturi să-şi reconstruiască identitatea. Povestea cuplului Kim and Krickitt Carpenter datează din 1993. La două luni după ce se căsătoresc, un camion le loveşte din spate maşina, şi de aici viaţa lor devine un coşmar. Michael Sucsy rescrie scenariul creat de Michael Seitzman, Jason Katims şi Hanna Weg.

Cel mai recent rol al lui Channing Tatum este cel al lui John Tyree, din Dear John, în care joacă alături de Amanda Seyfried. În prezent este pe platourile de filmare de la Cheaters.

McAdams a apărut în Sherlock Holmes şi îşi va promova în curând filmul Morning Glory, realizat sub egida Paramount. În luna iulie va fi pe platourile de filmare de la Midnight in Paris, sub regia lui Woody Allen.

Te aştepţi să vezi între Rachel McAdams şi Channing Tatum aceeaşi chimie ca în The Notebook, între Ryan Gosling şi Rachel McAdams?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Loredana pe 18 iunie 2010 18:02
O ador pe Rachel! E una dintre cele mai talentate actrite din generatia noua. E haioasa dar profunda in acelasi timp si isi mereu foarte, foarte bine in rol. Cred ca va fi un film reusit. Povestea pare una foarte interesanta si captivanta.
RomaniaMare pe 18 iunie 2010 20:26
Nu cred ca va parea credibila "casatoria" McAdams-Tatum.
Pur si simplu Rachel face parte din clubul select actorilor buni,iar dl Tatum trebuie sa transpire serios sa ajunga acolo.

Krakatau pe 18 iunie 2010 21:41
Hmmm...si eu cred ca nu prea se potrivesc.
danucu pe 19 iunie 2010 08:39
Ma gandesc ca la probe regizorul a vazut daca dau bine impreuna, daca este atractie intre ei. Totusi, sa asteptam filmul. Atunci vom vedea daca se potrivesc sau nu. Cine mai stie?! Poate va fi o surpriza placuta.
Oricum, povestea pare interesanta. Drama 100%. Daca cei doi isi vor face treaba bine, o sa curga multe lacrimi.

vale_fan pe 19 iunie 2010 10:51
Rachel este una dintre actritele mele favorite..Channing intradevar mai de parcurs pana sa ajunga la "nivelul ei",dar este pe drumul cel bun..Si daca i-au ales sa joace impreuna,cred ca va fi un film reusit..
DIYana pe 19 iunie 2010 11:36
Imi plac amandoi si cred ca va fi un film reusit.
silv_xd_tweety pe 19 iunie 2010 17:35
ooo ce romantic :X:X
marius93 pe 24 iunie 2010 18:42
Cand am vazut titlul am crezut ca s-au luat in viata reala Channing Tatum si Rachel McAdams ====))))))))))))))))))))))))0
Ancuta30 pe 25 iunie 2010 14:34
Si eu la fel am crezut marius93 ...:)):)) .. oricum de abia astept sa vad ce va iesi si cred ca va iesi ceva super .. imi place foarte mult Rachel McAdams,mi se pare o actrita foarte talentata si foarte frumoasa.
laura pe 4 iulie 2010 23:44
Actorul Channing Tatum, 29 de ani, s-a căsătorit cu partenera din filmul Step Up, Jenna Dewan. Ceremonia a avut loc la biserica Estates Vineyards din Malibu, conform Femalefirst.co.uk.Ceremonia s-a desfăşurat în aer liber şi au participat în jur de 220 de invitaţi. Printre ei, s-a aflat şi vedeta serialului Entourage, Emmanuelle Chriqui, care a fost domnişoară de onoare.Jenna a purtat o rochie de mireasă cu un voal foarte lung, realizată de Reem Acra, iar Channing a purtat un costum marca Giorgio Armani.Cuplul a optat pentru o nuntă ca în poveşti, multe dintre ornamente fiind feerice, decorate cu trandafiri, hortensii şi orhidee. Şi tortul a fost unul cu totul special, având formă de castel.Channing şi Jenna s-au cunoscut în 2006, în timpul filmărilor la Step Up, şi s-au logodit în luna se...
alex_il_fenomeno pe 19 iulie 2010 10:58
intersant!
xana pe 12 august 2010 20:43
Eu cred ca Chann e f, bun si cand spun asta nu ma refer doar la cum arata , cum danseaza ,cat de natural se misca pe difertite terenuri de sport. Este placut sa-l vezi cum face dragoste pt ca este mai mult decat evident ca se pricepe f. bine si la femei nu doar mimeza ci chiar este un sex simbol. Cred ca are un potential mare si nevalorificat. Este placut sa vezi un tanar care este tandru, afectos , generos , empatic. Astept ca cei ce fac filme serioase sa-l descopere si sa-l puna in valoare pt. ca are mari calitati actoricesti.
vision pe 9 septembrie 2010 14:33
nu ,in the notebook chiar a fost ceva special....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells