Rachel McAdams: „Jocul de-a detectivii” este o comedie relaxantă cu elemente de thriller

de Cinemagia în 9 Mar 2018
Filmul rulează pe marile noastre ecrane

Rivalitatea dintre doi fraţi şi un trăsnit grup de prieteni care nu s-au întâlnit în viaţa lor cu o situaţie periculoasă formează coloana vertebrală a acestei comedii cu Jason Bateman şi Rachel McAdams în rolurile principale. Distribuitorul român al filmului, Freeman Ent, a pus a dispoziţia cititorilor Cinemagia interviul de mai jos.

Întrebare: Ce te-a atras la comedia Jocul de-a detectivii”?

Rachel McAdams: Îmi place să joc în comedii, pentru că mi se par o inepuizabilă provocare. În plus, m-a încântat ideea de a juca din nou alături de Jason Bateman. Mi-a plăcut mereu atât în roluri dramatice, cât și în comedii. Am mai lucrat împreună în urmă cu 10 ani într-o dramă, așa că acum e o reală placere să lucrăm împreună în „Jocul de-a detectivii”.

Mi-a plăcut ideea regizorului de a combina elemente de thriller cu cele de umor. A fost o abordare inteligentă. Și iubesc jocurile de societate, așa că am știut cam cum vor decurge lucrurile.

Întrebare: Tu și Jason sunteți soț și soție în film și aveți o chimie extraordinară. V-a ieșit din start? 

Rachel McAdams: Uneori, chimia dintre protagoniști mai e și o chestiune de noroc. Totuși, noi aveam o legătură deja creată. Jason a știut să mă susțină și am lucrat foarte bine cu el. De asemenea, este unul dintre producătorii comediei, așa că s-a implicat extrem de mult în proiect. În fond, Jason este un om minunat și foarte afectuos, deci chimia ne-a ieşit destul de repede.

Întrebare: Ești la fel de competitivă ca Annie, în Jocul de-a detectivii”?

Rachel McAdams: Depinde de joc. Părinții ne cumpărau mereu jocuri de Crăciun; obișnuiam să facem competiții în familie. Am continuat cu jocurile și în adolescență, când îmi amintesc că eram extrem de competitivă. Dar știu și cum m-am simțit într-un colectiv nou la o astfel de seară tematică și voiam să intru în pământ de jenă; nu-mi doream atenția. Pot fi și timidă. Depinde de joc și persoanele care participă. Dacă sunt necunoscuți atunci încerc să renunț la spiritul de învingător.

Întrebare: Pentru acest film ai lucrat cu doi regizori. Cum te-ai descurcat?

Rachel McAdams: Înainte să înceapă filmările, nu știam dacă o să mă descurc pentru că nu mai colaborasem cu doi regizori odată. M-am gândit că vom avea momente lipstite de coerență. Lucrând cu John și Jonathan în echipă totul mi s-a părut natural. Puteam merge la oricare dintre ei cu orice întrebare pentru că erau deschiși să răspundă la toate curiozitățile noastre. De obicei, subiectele se încheiau cu discuții în trei. A fost o experiență extrem de constructivă.   

Întrebare: Ai un moment preferat din timpul filmărilor?

Rachel McAdams: Producția a început cu o seară tematică de jocuri între actorii din distribuție. Billy Magnussen care îl interpretează pe Ryan este un bucătar talentat și a pregătit cină pentru toți la el acasă, unde ne aștepta cu tot felul de jocuri. A fost foarte distractiv și astfel am reușit să spargem gheață și să ne împrietenim. A fost o seară minunată.

Întrebare: Cu ce vrei să rămână spectatorii după vizionarea filmului?

Rachel McAdams: Este o comedie relaxantă cu elemente de thriller care o fac diferită de alte filme de gen. Oamenii vor fi surprinși de această combinație și se vor distra copios în același timp.

Exploreaza subiecte similare:

Game Night, Rachel McAdams, Jason Bateman

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells