Quentin Tarantino îşi confirmă retragerea

de Cristina Grigore în 4 Nov 2016
Iată câte filme se mai află în orarul său de lucru, după ultimele declaraţii

Se află pe scena industriei cinematografice de 15 ani, pe care a cucerit-o cu pelicule controversate, realizate într-o manieră unică, în care fiecare element al poveştii şi al dialogului îşi are rolul său. Quentin Tarantino, a cărui filmografie pare că a devenit mai valoroasă în această ultimă perioadă, are însă planuri clare în ceea ce priveşte durata carierei sale. Şi le-a confirmat şi în interviul acordat TheHollywoodReporter.com, la conferinţa Adobe Max ţinută la San Diego Convention Center.

Întrebat dacă se va conforma planului enunţat cu ceva vreme în urmă, când spunea că se va retrage după alte două pelicule, acesta a exclamat: „Mă retrag victorios. Boom! Spuneţi-le tuturor că au de atins acelaşi nivel”.

„Din fericire, modul în care definesc eu succesul pe finalul carierei este a fi considerat unul dintre cei mai mari cineaşti din toate timpurile. Şi, mergând mai departe, un mare artist, nu doar un cineast”, a mai spus Tarantino.

Ultimul film al regizorului premiat cu Oscar (Pulp Fiction şi Django Unchained) a fost western-ul The Hateful Eight, recompensat cu un premiu al Academiei Americane pentru colona sonoră, semnată de Ennio Morricone.

Exploreaza subiecte similare:

Quentin Tarantino, actor, The Hateful Eight

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
balta67verde pe 6 noiembrie 2016 11:12
Inca asteptam partea a 2-a de la Pulp Fiction promisa de Tarantino, dar cred ca asteptam degeaba. Regizor genial, pacat ca se retrage. Sper ca e ceva temporar, macar sa ne surprinda cu o noua cooperare cu Robert Rodriguez.
JackRaven pe 6 noiembrie 2016 13:47
de cand zice ca se retrage printesa asta...zici ca n-au mai fost inaintea lui si n-or sa mai fie dupa el

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells