Proiectul „Turul Americii cu Diva” propune telespectatorilor un maraton de seriale

de Cinemagia în 19 Iun 2018
Sezoanele preferate, de luni până joi, de la 20:00, începând cu 25 iunie

„Turul Americii cu Diva” te va purta într-o excursie de șase săptămâni de-a lungul continentului american de luni până joi de la 20:00, începând cu 25 iunie. În fiecare săptămână se va difuza un maraton de seriale din destinații diferite, pe canalul Diva, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Circuitul începe pe 25 iunie în Seattle cu 25 de episoade din Anatomia lui Grey (Grey’s Anatomy). Următoarea destinație propune relaxare la soare în Hawaii cu serialul de acțiune Hawaii 5.0 sezonul 7 (cu: Alex O’Loughlin, Scott Caan și Taylor Wily) urmărind echipa de elită ce luptă sub soarele arzător între 2 și 5 iulie.

New York este și el inclus în tur fiind programat între 9 și 12 iulie. Orașul care nu doarme niciodată este prezentat din perspectiva celebrului autor de romane polițiste - Castle sezonul 3 (cu: Nathan Fillion, Stana Katic). A patra destinație este Chicago unde acțiunea continuă în ritmul de la Camera de gardă S3 (Chicago med) unde ești așteptat între 16 și 19 iulie să îi urmărești în acțiune pe medicii tăi preferați (cu: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto).

Monk,sezonul 4 (cu: Tony Shalhoub, Jason Gray-Stanford, Ted Levine), detectivul ciudat, te așteaptă cu ale sale cazuri ciudate în San Francisco începând cu 23 iulie. Vacanța se încheie în Toronto unde DIVA te invită să studiezi Detaliul (The Detail) din 30 iunie alături de cele trei femei – detectiv care lucrează în departamentul de omucideri din cadrul Poliției Metropolitane (Shenae Grimes Beech, Angela Griffin și Wendy Crewson) și vieților lor complicate.

Pregătește răcoritoarele și savurează Turul Americii cu Diva urmărind sezoanele preferate de luni până joi de la 20:00, începând cu 25 iunie.

Exploreaza subiecte similare:

Grey's Anatomy, Chicago Med, Castle, The Detail

Alte știri din cinema

Hugh Jackman şi Patrick Stewart vor fi incluşi în Cartea Recordurilor

Cei doi deţin recordul pentru „cea mai lungă carieră drept supererou Marvel live-action”

Chris Hemsworth îl va interpreta pe Hulk Hogan într-un film biografic

Filmul va urmări transformarea lui Hogan în „cel mai cunoscut star al wrestling-ului mondial şi cel mai popular wrestler al anilor ‘80”

Hollywood-ul în criză: marea bătălie a serialelor

Studiourile şi platformele online se bat pe scenarişti şi showrunneri

Gwyneth Paltrow spune la revedere Universului Cinematografic Marvel

Avengers: Endgame e capăt de linie pentru Pepper Potts

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells