Proiectele viitoare ale câştigătorilor de Oscar

de Cristina Grigore în 6 Mar 2018
Guillermo del Toro va reface Fantastic Voyage, Sam Rockwell va fi Dick Cheney

A fi recompensat cu cel mai mare premiu al industriei americane de film poate fi o binecuvântare, dar şi un blestem. Istoria Hollywood-ului a înregistrat o mulţime de cazuri în care, după victoria de la Oscar, starurile de cinema nu au mai avut succesul scontat, însă nu pare să fie cazul câştigătorilor de anul acesta, care au în orarul de lucru destule proiecte interesante. Iată care sunt acestea.

Pentru Guillermo del Toro, al cărui film, El laberinto del fauno, a primit trei premii Oscar în 2006, statuetele pentru cel mai bun film şi cea mai bună regie, primite anul acesta pentru The Shape of Water, vin, parcă, ca o completare.

Cineastul mexican are în plan un documentar despre cineastul Michael Mann şi a fost asociat remake-ului lui Fantastic Voyage. Înainte de acestea, Del Toro este axat pe remake-ul unui film-noir din 1947, Nightmare Alley.

Frances McDormand, considerată cea mai bună actriţă de către votanţii Academiei (pentru rolul din Three Billboards Outside Ebbing, Missouri), este una din vocile animaţiei lui Wes Anderson, Isle of Dogs (aclamată la Festivalul de Film de la Berlin). Momentan, nu are nici un nou proiect confirmat.

Gary Oldman – ales anul acesta cel mai bun actor pentru spectaculoasa sa transformare în Winston Churchill din Darkest Hour – a încheiat recent filmările la producţia horror Mary şi la action-thriller-ul Hunter Killer, în care joacă alături de Gerard Butler.

Următorul său proiect, Flying Horse, îl va avea atât scaunul regizorului, cât şi în cel al scenaristului şi protagonistului. Filmul va spune povestea vieţii lui Eadweard Muybridge - un pionier al tehnicii fotografice şi al imaginii filmate - dintr-o perspectivă mai puţin obişnuită, ce împinge biopic-ul spre drama romantică.

Allison Janney, actriţa recompensată pentru rolul secundar din I, Tonya, nu are în program roluri în lungmetraje, însă are şanse la un al şaptelea premiu Emmy pentru rolul din serialul de comedie Mom (a avut succes la Emmy şi cu Masters of Sex).

Sam Rockwell a interpretat un personaj controversat în Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, însă acest lucru nu l-a putut ţine departe de statuetă. Are în orar o mulţime de titluri – Woman Walks Ahead, unde joacă alături de Jessica Chastain, Blaze, o dramă biografică în regia lui Ethan Hawke, The One and Only Ivan, în care joacă şi Angelina Jolie, dar şi The Best of Enemies, un alt biopic.

După o comedie, Blue Iguana, îl va juca pe George W. Bush în filmul biografic Backseat, povestea unuia dintre cei mai puternici vicepreşedinţi din istoria Americii, Dick Cheney.

Regizorul hit-ului Get Out, Jordan Peele, care a luat Oscarul pentru scenariul original al peliculei, are în plan o altă satiră de gen a societăţii, cu un ton similar celui din Get Out. James Ivory, premiat pentru scenariul adaptat al lui Call Me by Your Name, nu doreşte să se retragă din activitate, în ciuda vârstei (are 89 de ani). Speră ca victoria de la Oscar să îl ajute să aducă, în sfârşit, pe marele ecran, adaptarea piesei lui Shakespeare, Richard II, aflată de cinci ani în dezvoltare şi în care şi-au confirmat participarea actorii Tom Hiddleston şi Damian Lewis (Band of Brothers, Homeland).  

Exploreaza subiecte similare:

Guillermo Del Toro, El laberinto del fauno, The Shape of Water , Michael Mann, Fantastic Voyage, Nightmare Alley, Frances McDormand, Three Billboards Outside Ebbing Missouri, Wes Anderson, Isle of Dogs, Gary Oldman, Darkest Hour , Hunter Killer, Allison Janney, I Tonya, Mom, Masters of Sex, Sam Rockwell, Jessica Chastain, Blaze, Ethan Hawke, The One and Only Ivan , Angelina Jolie, Get Out, Call Me by Your Name, Jordan Peele, James Ivory, Tom Hiddleston, Damian Lewis

Alte știri din cinema

Primul serial Alien termină filmările: acţiunea are loc pe Terra!

Alien: Earth îi are în rolurile principale pe Sydney Chandler şi Timothy Olyphant

Animaţie cu spermatozoizi, pregătită să... ejaculeze pe ecrane

Animaţia Spermageddon promite să fie la fel de ireverenţioasă ca Sausage Party

Timothée Chalamet învaţă să joace ping pong pentru Marty Supreme

Actorul din Wonka şi Dune interpretează un campion la tenis de masă

Sunt un mic ticălos, prima serie animată cu peste cinci miliarde de dolari încasări

Cu începere din acest weekend, seria se va numi "Sunt un mic ticălos profitabil"

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 6 martie 2018 11:05
Sam Rockwell va fi Dick Cheney?:))Christian Bale are acest rol mai draga..
îl va juca pe George W. Bush în filmul biografic Backseat, povestea unuia dintre cei mai puternici vicepreşedinţi din istoria Americii, Dick Cheney...
..
Pai pe cine joaca?Eu nu prea inteleg..

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells