„Profunzimea acestui film constă într-o poveste de dragoste între Trinity și Neo”, spune Keanu Reeves despre The Matrix Resurrections

de Marina Florea în 10 Dec 2021
Chiar dacă Resurrections excelează la capitolul acțiune, nu e prima dată când Reeves dă de înțeles că noul film este și o poveste de dragoste

Mult-așteptatul The Matrix Resurrections ajunge în sălile de cinema luna aceasta iar biletele în sfârșit au fost puse în vânzare. Filmul marchează întoarcerea lui Keanu Reeves în rolul lui Neo și a lui Carrie-Anne Moss în rolul lui Trinity. Au trecut 18 ani de la ultimul Matrix, iar fanii sunt mai nerăbdători ca oricând să vadă ce urmează. De curând, Reeves a vorbit cu Entertainment Weekly despre continuarea poveștii de dragoste dintre Neo și Trinity.

„Atunci când regizoarea Lana Wachowski m-a abordat, mi-a vorbit despre o poveste care îi are în mijloc pe Neo și Trinity, ceea ce mi-a părut interesant”, explica Reeves. „Neo primește a doua șansă de a trăi, și o primește cu persoana despre care susține că `e singura pe care am iubit-o vreodată`. Profunzimea acestui film constă într-o poveste de dragoste între Trinity și Neo”, spune actorul.

„Atunci când am citit scenariul filmului am plâns pentru că ideea de a-i urmări pe acești doi actori celebri în aceste două roluri, revenind pe ecran și luptându-se pentru a-și trăi povestea de iubire m-a emoționat”, relatează și actorul nou-venit Jonathan Groff.

„Ambii sunt ca două mașini bine unse”, a declarat și Priyanka Chopra Jonas, o altă nou-venită în seria The Matrix. „Personajele lor, felul în care vorbesc, felul în care se cunosc unul pe altul ca oameni - camaraderia lor e minunată...”

Chiar dacă Resurrections excelează la capitolul acțiune, nu e prima dată când Reeves dă de înțeles că noul film este și o poveste de dragoste.

„Avem o regizoare-scenarist excepțională, Lana Wachowski, și ceea ce a reușit este un scenariu minunat, o poveste de dragoste care inspiră, o altă variantă a unui apel de trezire, cu multă acțiune. Care va fi descoperită”, a mai spus Reeves pentru BBC în The One Show.

Pe lângă actorii menționați mai sus, în The Matrix Ressurections vor mai apărea Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jessica Henwick, Christina Ricci, Ellen Hollman, Lambert Wilson,și  Jada Pinkett Smith. Wachowski revine ca regizoare pentru Resurrections după un scenariu pe care l-a scris împreună cu David Mitchell și Aleksander Hemon. Filmul se lansează la noi pe 24 decembrie, cu o avanpremieră în unele cinematografe pe 22 decembrie.

 

Exploreaza subiecte similare:

Carrie-Anne Moss, Keanu Reeves, Lana Wachowski, Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Priyanka Chopra, The Matrix Resurrections

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells