Producția filmului Gardienii Galaxiei Vol. 3 a fost sistată pentru o perioadă nedeterminată

de Gloria Sauciuc în 25 Aug 2018
Echipa de filmare, adunată pentru faza de preproducție, a fost demisă

Lucrul la Gardienii galaxiei Vol. 3 a fost sistat, pe măsură ce studiourile Marvel și Disney se reorganizează, scrie The Hollywood Reporter. Sursele publicației au mai declarat că membrii echipei de filmare, la ora actuală un mic grup care se pregătea de preproducție, au fost demiși, sugerându-li-se să își caute de lucru, pentru că repornirea producției la Gardienii nu se întrevede în viitorul apropiat.

Proiectul Marvel urma să fie în regia lui James Gunn și să înceapă filmările la iarnă, fie - cel mai târziu - în ianuarie 2019. Proiectul își avea deja echipa formată și urma să ajungă în faza de producție  toamna aceasta. Însă, Gunn a fost demis din funcția de regizor în luna iulie, atunci când au ieșit la iveală o serie de postări alea acestuia cu conținut ofensator. Deși unii au sperat că Disney se va răzgândi cu privire la regizor, o ședință de la mijlocul lui august cu președintele Disney Alan Horn a eliminat această posibilitate.

O altă sursă a THR a caracterizat sistarea producției ca pe o „regrupare de forțe”, pe măsură ce Marvel și Disney caută un regizor care să preia cel de-al treilea film din seria ce deja a încasat peste 1,6 miliarde și care a făcut staruri din Chris Pratt, Dave Bautista și Zoe Saldana.

Totuși, aceasă concediere i-a iritat pe actorii din distribuție, care - într-o scrisoare deschisă - au cerut studiourilor să îl păstreze pe Gunn. Bautista, care joacă rolul războinicului extraterestru Drax, a continuat să își arate dezamăgirea față de Disney, atacându-l mai ales pe Mike Cernovich, una dintre figurile care au comandat concedierea lui Gunn.

Regizorul Taika Waititi a avut o ședință preliminată cu Marvel, însă nu a fost clar ce proiect a fost subiectul discuției. Studiourile s-au abținut de la comentarii cu privire la sistarea producției celei de-a treia părți a Gardienilor Galaxiei.

poză Walt Disney Studios Motion Pictures/Photofest

Exploreaza subiecte similare:

Guardians of the Galaxy, Guardians of the Galaxy Vol. 3 , James Gunn, Chris Pratt, Dave Bautista, Zoe Saldana, Taika Waititi

Alte știri din cinema

Premierele săptămânii 16-22 noiembrie 2018

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta pe marile ecrane!

Creed II, pumni și puzzle emoțional

Creed II are premiera în România pe 23 noiembrie

Ghostbusters 3 este încă în cărţi, susţine Dan Aykroyd

Dintre vântorii de fantome originali, Aykroyd este cel mai dedicat relansării “universului Ghostbusters”

Hugh Jackson nu a ştiut că „the wolverine” este un animal adevărat înainte de X-Men

Starul a dezvăluit un moment jenant din pregătirea pentru rolul definitoriu al carierei sale

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 25 august 2018 19:00
Este benefica o luare de atitudine, o triere daca este cazul si o reorganizare pentru un nou inceput de drum si sper ca productiile sa abunde pe viitor.
cavallioty pe 26 august 2018 15:10
se poate sa il opreasca cineva?
boghiu_andrei pe 25 august 2018 21:52
Disney face o mare prostie..Il mai lasi sa mai faca si partea a 3-a si dupa te desparti de el.Mare branza..Va iesi un film de 2 lei si nici fanii nu se vor duce la cinema sa il vada din cauza acestei decizii..Nici fanii nu vor veni,si nici nu se vor apropia de castigurile primelor 2.Urat de tot..
JuanRuben pe 27 august 2018 15:53
De acord cu tine !
makina1980 pe 27 august 2018 16:02
Eu numesc asta " victime colaterale ". Adica, noi cei care suntem fani, dar suferim de pe urma rahaturilor din US, "social justice warriors" si "politically correct ".
In tara "cea mai democratica" nu mai poti spune nimic ca esti distrus de catre toti no-liferi de pe medile sociale. Oameni care spun multe fara sa spuna de fapt nimic. Dar sunt multi si prosti au tendinta sa se ralieze ff repede. Ca hienele care se aduna sa doboare un leu, daca vreti :)

Daca de ex " Familia Bundy " ar fi aparut in 2018 toti actorii si echipa s-ar fi sinucis pana acum pt ca ar fi fost considerati rasisti, xenofobi, misogini, etc.. Cu toate ca nu faceau altceva deca sa satirizeze o societate plina de double-standards.

James Gunn a facut niste commenturi acum o mie de ani cand lumea era mult mai OK si toleranta si oamenii intelegeau diferenta dintre sarcasm, ironie, umor negru in contrast cu o declaratie oficiala.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells