Producătorii serialului House of the Dragon explică schimbările din distribuția serialului și salturile în timp

de Gloria Sauciuc în 26 Sep 2022
Unii dintre fanii lui Milly Alcock și Emily Carey și-au pus problema de ce actrițele mai tinere nu au putut juca de la început până la final rolurile
Cel mai mare salt în timp a avut loc duminică noapte, în serialul House of Dragon: episodul 6 a început cu Emma D’Arcy (30 de ani) și Olivia Cooke (28 de ani) preluând rolurile personajelor feminine principale Rhaenyra și Alicent de la Milly Alcock (22 de ani) și Emily Carey (19 ani). Alte personaje masculine sunt jucate de către aceiași actori, scrie hollywoodreporter.com.
 
Unii dintre fanii lui Alcock și Carey și-au pus problema de ce actrițele mai tinere nu au putut juca de la început până la final rolurile, ținând cont că diferența de vârstă între actori este sub 10 ani.
 
Serialul The Crown, al platformei concurente de streaming Netflix, are aceleași salturi în timp și schimbări de distribuție - cu diferența că asta nu se întâmplă după numai cinci episoade de la debutul serialului, ci de la un sezon la altul.
 
Unul dintre motivele pentru schimbare este faptul că House of Dragon a trebuit să debuteze cu actorii principali adolescenți în timpul unor momente cheie din viața lor (ca de exemplu acela în care Alicent se mărită cu prietenul cel mai bun al tatălui ei, iar Rhaenyra este numită moștenitoarea Tronului de Fier). Totuși, saltul în timp de 10 ani nu va fi și ultimul din film. În scurt timp, fiul lui Alicent Aegon apare mai în vârstă decât Alicent însăși în primul episod al serialului.
 

Ryan Condal, unul dintre showrunneri, declara pentru The Hollywood Reporter: „Este ceva foarte complex. Se petrece de-a lungul unei ample perioade de timp deoarece copiii trebuie să se căsătorească și apoi să crească și apoi proprii lor copii să crească pentru a spune povestea acestui război al generațiilor. HBO a dat (prin intermediul lui Miguel Sapochnik) libertatea de creație de a spune această poveste incredibil de complexă într-o manieră răbdătoare și orientată spre personaj care dă loc unui prim sezon ce te aruncă într-unul dintre cele mai celebre și mai sângeroase conflicte din istoria Westeros - dacă nu cel mai sângeros”.

Exploreaza subiecte similare:

House of the Dragon, Milly Alcock, Emily Carey, Emma D'Arcy, Olivia Cooke

Alte știri din cinema

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells