Producătoarea lui The Witcher are în plan șapte sezoane ale serialului

de Cristina Grigore în 6 Nov 2019
„Ideea centrală este cum să structurăm povești care să țină treaz interesul publicului pentru mai mulți ani la rând”, a spus Lauren Schmidt Hissrich

Unul dintre cele mai așteptate seriale Netflix se va lansa pe 20 decembrie, iar succesul acestuia pare garantat. Fanii seriei lui Andrzej Sapkowski și ai jocurilor The Witcher au primit cu entuziasm trailerele de până acum ale filmului și se vor bucura să afle că producătoarea serialului are în plan mai multe sezoane ale acestuia.

Lauren Schmidt Hissrich, cea care stă la cârma proiectului, a declarat într-un interviu acordat revistei SFX, preluat de pcgamesn.com, că își dorește nu mai puțin de șapte sezoane pentru The Witcher.

„Am gândit serialul pentru șapte sezoane. În aceste moment, ideea centrală este cum să structurăm povești care să țină treaz interesul publicului pentru mai mulți ani la rând”.

Chiar dacă Netflix nu a aprobat nici măcar al doilea sezon al lui The Witcher, Hissrich nu își face probleme. Preocuparea ei este să seteze un curs care să ajute povestea să se poată dezvolta, pe termen lung, în direcții captivante.

„Cel mai nepotrivit lucru pe care l-am putea face ar fi să ne concentrăm toate energiile în acest prim sezon și să nu ne gândim cum s-ar putea transforma personajele, unde ar ajunge”, a explicat ea.

Hissrich a ținut să menționeze și faptul că - la fel ca în Game of Thrones - putem să ne așteptăm ca la până la sfârșitul primului sezon unele personaje să aibă parte de experiențe mortale: „Nu vă pot promite că vor rămâne vii”, a mai spus ea.

 

 

Exploreaza subiecte similare:

Andrzej Sapkowski, The Witcher , Game of Thrones

Alte știri din cinema

Sin City a găsit calea spre micul ecran

Proiectul se afla în planul The Weinstein Company și al Dimension Television, însă a fost abandonat după scandalul Harvey Weinstein

Christian Bale explică de ce nu s-a făcut și al patrulea film The Dark Knight

După The Dark Knight Rises (2012), Warner Bros. a dorit continuarea seriei

Ivana cea Groaznică a câștigat marele premiu la Zagreb Film Festival

Din 13 martie 2020 va rula în cinematografele din România

Yoda bebeluș este noul star din serialul The Mandalorian de pe Disney+

„Tocmai am văzut Mandalorian și tot ce pot să spun e că mi-aș da viața pentru micul Yoda...”, a scris un fan al serialului

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells