Procesul intentat de către Johnny Depp fostei soții, Amber Heard, începe cu afirmații șocante

de Marina Florea în 14 Apr 2022
Depp își dă în judecată fosta soție datorită unui articol din Washington Post în care aceasta s-a descris drept „imaginea abuzului domestic”

Procesul de defăimare intentat de către Johnny Depp fostei soții Amber Heard a început pe 12 aprilie în Virginia, scoțând la iveală detalii șocante despre viața de cuplu a celor doi, scrie consequence.net.

Depp a dat-o în judecată pe Heard în 2019 pentru 50 de milioane de dolari pentru postarea din Washington Post în care a menținut acuzațiile la adresa fostului ei soț, ea descriindu-se drept „o persoană publică care reprezintă acum abuzul familial”. Deși Heard nu l-a numit pe Depp, nici nu a dat detalii privind abuzul, avocații lui Depp au acuzat-o că a falsificat fapte pentru a-i face rău carierei actorului și pentru a-și promova propria carieră. Acest acuzații au făcut-o pe Heard să intenteze propriul contra-proces pentru 100 de milioane de dolari. După ce actorul a pierdut un proces de calomnie împotriva cotidianului The Sun în noiembrie 2020, procesul de acum, din Virginia, reprezintă a doua ocazie pentru Depp să respingă acuzațiile de abuz ale lui Heard. Juriul va judecat dovezile. Printre martori se numără James Franco și Elon Musk, care vor depune mărturie de partea lui Heard, în timp ce Paul Bettany va face același lucru pentru Depp.

Heard a dat mărturie că Franco a întrebat-o despre vânătăile de pe corp după un incident al actriței cu Depp. Între timp, Depp a susținut că Heard ar fi avut o aventură cu Musk nu mai târziu de „o lună” după divorțul lor din 2015. Bettany a fost tras în proces după o serie de mesaje cu Depp în care făceau afirmații controversate.

Primele declarații de marți au deschis calea unor controverse mai mari. În timp ce avocații lui Depp, Ben Chew și Camille Vasquez, au susținut că doveziel părții adverse sunt „o minciună”, avocații lui Heard susțin că aceasta ar fi fost abuzată de mai multe ori, și că aceasta va descrie abuzurile „în termenii cei mai expliciți și mai îngrozitori.”

În plus, avocata lui Heard susține că Depp și-ar fi agresat sexual soția, penetrând-o cu o sticlă de băutură în 2015 în timpul unei excursii în Australia, descrisă de actriță drept „o luare de ostatici de trei zile”. Situația s-ar fi repetat în Bahamas în decembrie 2015.

Echipa de avocați a lui Depp a descris mai târziu:„Aceste acuzații fictive nu au fost formulate de la primele acuzații ale lui Amber din 2016, și au apărut abia mai târziu, la un moment convenabil, atunci când a fost dată în judecată pentru defăimare după ce se descria drept o victimă a violenței sexuale”, susținea un purtător de cuvânt pentru publicația The Independent.

„Cuvintele sunt un factor cheie într-un caz de defăimare și, în mod convenabil, declarația a venit după aceea. Aceasta urmează un tipar al afirmațiilor ei mincinoase, care continuă să se modifice în timp pentru a impresiona opinia publică, un gest pe care Amber îl stăpânește și îl folosește pentru a câștiga simpatia publicului...”

 

Exploreaza subiecte similare:

Johnny Depp, Amber Heard, The Rum Diary

Alte știri din cinema

Cristina Jacob, despre noul ei film în engleză: „Bătăile inimii nu au nevoie de nicio traducere”

„Filmul acesta e pentru publicul din România, tot atât cât este pentru publicul de oriunde. Vorbim despre sentimente și relații în care ne regăsim cu toții”, mai spune regizoarea

Stranger Things, cel mai vizionat serial pe streaming în 2022

Spectatorii din Statele Unite au petrecut un echivalent a 19,4 milioane de ani pe platformele de streaming...

Pe fondul unui peisaj violent și plin de figuri periculoase, serialul polițist Marion, din 2 februarie

Povestea este bazată pe seria de 15 romane despre Comisarul Marion, semnată de Danielle Thiéry - una dintre primele femei din istoria poliției franceze care a devenit comisar, în 1976

SkyShowtime anunță o gamă largă de filme și seriale, înaintea lansării serviciului în opt noi piețe din Europa Centrală și de Est

Noul serviciu european de streaming va fi disponibil din 14 februarie în Albania, Cehia, Ungaria, Kosovo, Macedonia de Nord, Polonia, România și Slovacia

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells